91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Olga Rote

Zakelijke mediator
ArbeidsmediatorZakelijke Mediator

Zakelijke mediator met jarenlange ervaring

  • 30 jaar ervaring als advocaat
  • Sinds 2008 MfN-registermediator
  • Gespecialiseerd in zakelijke mediations

Olga Rote is zakelijk mediator bij Result ADR. Olga is betrokken bij mediations in arbeidsconflicten, ontslagzaken, samenwerkingsproblemen binnen teams en maatschappen, boardroom-issues (bestuur en toezichthouders) en partner- en aandeelhoudersruzies. Ze staat bekend om haar snelheid, daadkracht en het vermogen om een oplossingsgerichte sfeer te creëren. Olga mediate zowel in het Nederlands als in het Engels en is sinds 2008 MfN-registermediator.

Olga is daarnaast al 30 jaar werkzaam als advocaat. Ze heeft veel ervaring in de arbeids- en ontslagpraktijk en werkt vaak op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht, zoals bij overnames, overgang van onderneming en ondernemingsraden. Haar jarenlange ervaring als advocaat maakt haar een breed onderlegde mediator.

Daarnaast is Olga lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsmediators Nederland. Ze geeft webinars en cursussen over arbeidsrecht, mediation en onderhandelen. Ze is toezichthouder bij Stichting de Haardstee, die mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking begeleidt. Ook is ze onafhankelijk voorzitter in Klachtencommissies en LVV-registervertrouwenspersoon.

Hulp nodig?

Olga Rote

Zakelijke mediator
"Het vinden van een oplossing begint met luisteren naar alle partijen. Alleen dan kunnen we samen bouwen aan een constructieve en duurzame uitkomst." O. Rote

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken