91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Permanente educatie

PE-punten permanente educatie

Diverse cursussen en trainingen komen, waar van toepassing, ook in aanmerking voor de toekenning van PE-punten (permanente educatie). Zo is het Result ADR Negotiation Institute onder andere erkend als opleidingsinstelling door:

  • De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) op de gebieden juridisch, beroepsvaardigheden en management/organisatie (toekenning punten in kader van Verordening Permanente Opleiding)
  • De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) in het kader van de verplichte nascholing voor (kandidaat-)notarissen
  • De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) voor de permanente educatie van MfN registermediators.

Toekenning PE-punten

Het onderwerp en de duur van de cursus zijn bepalend voor het aantal toe te kennen PE-punten. Dit wordt aangegeven in de omschrijving van de cursus. Na afloop van de cursus sturen wij de betreffende instantie(s) een bericht over de deelnemers. Uiterlijk drie weken later ontvangen de deelnemers van ons het bewijs van deelname inclusief de toekenning van de PE-punten.

Toekenning PE/Opleidingspunten

Permanente educatie Notariaat (KNB)

Voor de Permanente educatie Notariaat (KNB) verplichte nascholing voor (kandidaat-)notarissen kan het Result Mediation Opleidingsinstituut opleidingspunten toekennen.

Permanente educatie MfN registermediators

In het kader van de Permanente educatie van Mediatorsfederatie Nederland kunnen wij als erkend instituut aan MfN-registermediators opleidingspunten toekennen.

Meer weten over PE-opleidingspunten voor uw opleiding?

Zorg voor de juiste nascholing, wij bekijken uw mogelijkheden.

  • Wilt u ons direct bereiken, bel dan naar +31 (0)20 - 205 02 39

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.