91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding

ONLINE – Inleiding Arbeidsmediation (kosteloos)

Volg kosteloos deze training bij Result Mediation. Ideaal en direct toepasbaar voor HR-managers, arboprofessionals en casemanagers.
Kosteloze trainingIdeaal voor HR-managers, arboprofessionals en casemanagersKansen van Mediation in beeld

Leer meer over arbeidsmediation

Mediation wordt onder andere in de STECR-werkwijzer aangewezen als dé interventie bij vastzittende arbeidsconflicten. Maar wat is mediation, werkt het bij alle soorten conflicten, maakt het uit wie de mediator is en hoe blijf je zelf in de controle over jouw dossier? Dat en meer wordt besproken in onze online kennissessie over mediation.

Voor wie is deze informatiesessie?

Result Mediation werkt als partner om arbeidsconflicten te voorkomen en op te lossen voor veel arbo-diensten en grote ondernemingen. Deze informatie sessie is met name gericht op HR-managers, arboprofessionals en casemanagers die met verzuim en conflicten te maken hebben.

Wat weet ik na deze sessie?

In een halve dag nemen we je mee in de praktijk van een arbeidsmediation. Je leert hoe een mediation in de praktijk verloopt en wat je van een mediator kunt verwachten. Hoe kijkt een mediator tegen een conflict aan en zijn alle arbeidsconflicten min of meer hetzelfde?
Je leert ook wat de resultaten zijn en hoe je zelf op de hoogte blijft. Het kan natuurlijk voorkomen dat een mediation niet slaagt: wat gebeurt er dan? Tenslotte is er ruimte om vragen te stellen.

Hulp nodig? Iris Ydema Opleidingsmanager

Schrijf je nu in voor deze gratis training!

Deze training is gratis te volgen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vergeet de datum niet in je agenda te zetten!
Klantverhalen

Als HR-medewerker had ik geen idee wat mediation precies inhoudt, dat is door deze training nu wel duidelijk geworden!

Je trainers

Maartje van ’t Zelfde
Arbeidsmediator
Bekijken
Birgitta Smits
Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations
Bekijken
Shanna Musters
Arbeidsmediator
Bekijken

Indeling van lesblokken

Welkom en korte introducties

Deze inleiding is een eerste kennismaking met arbeidsmediation. Je maakt kennis met de basis van mediation in arbeidsconflicten.

Wanneer is er sprake van een arbeidsconflict?
Verwijzen en de werkwijze van Result Mediation
Een mediation: hoe gaat dat stap 1: De relationele fase
Een mediation: hoe gaat dat stap 2: De onderhandelfase
Een mediation: hoe gaat dat stap 3: De juridische fase
Vragen over mediation
Afsluiting

De theorie van de online sessie toepassen in jouw eigen werk? Bekijk dan onze onze twee-daagse training Mediationvaardigheden en conflictbekwaamheid voor HR. In deze training ga je zelf de mediationvaardigheden oefenen en toepassen.

Hier leer je effectiever communiceren, je ontdekt wat je in conflictsituaties nog meer kunt doen en je leert beter herkennen hoe een conflict werkt.

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Opleidingsoverzicht