91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Vertrouwenspersoon

Op zoek naar een vertrouwenspersoon voor jouw organisatie? Bij Result Mediation ben je aan het juiste adres.

Gecertificeerde vertrouwenspersonenLandelijke dekking, altijd een vertrouwenspersoonAl meer dan 20 jaar actief

In een conflictbekwame organisatie hebben medewerkers een veilige werkomgeving. Buiten het feit dat het een wettelijke verplichting wordt, wil je als goede werkgever daar ook professionele invulling aan geven. Het kan toch voorkomen dat medewerkers te maken krijgen met ongewenst en grensoverschrijdend gedrag. Dit kan allerlei vormen aannemen. Seksuele intimidatie, pesten, agressie, discriminatie zijn daar enkele voorbeelden van.

Naast dat Result Mediation diensten aanbiedt om hier beleid op te maken, bieden wij ook vertrouwenspersonen aan. Al onze vertrouwenspersonen zijn ervaren en gecertificeerd.

Het is de taak van de werkgever om, naast het hebben van beleid, een plek te bieden waar een getroffen werknemer met zijn of haar problemen terecht kan, in de vorm van een interne of externe vertrouwenscoach of een ander vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersoon nodig?

Je ontvangt bij Result Mediation:

 • Expertise
  Al meer dan 20 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid
  Ervaren en gecertificeerde vertrouwenspersonen
 • Duidelijkheid
  Duidelijke afspraken op papier

Weten of Result Mediation jou kan helpen met een vertrouwenspersoon? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop of bel +31 (0)20 – 205 02 39

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in!

Een vertrouwenspersoon inschakelen?

Wat doet een vertrouwenspersoon van Result Mediation?

Kort gezegd zorgt een vertrouwenspersoon ervoor dat ongewenste omgangsvormen voorkomen worden. Mocht er toch sprake zijn van grensoverschrijdend gedrag en ongewenste omgangsvormen dan zal de vertrouwenspersoon de impact ervan beperken. De volgende werkwijze wordt door onze vertrouwenspersonen in de praktijk gevolgd:

Een vertrouwenspersoon van Result Mediation is beschikbaar

Onze vertrouwenspersonen worden ondersteund door het kantoor van Result Mediation. Dat betekent dat de bereikbaarheid altijd goed is verzorgd en de vertrouwenspersoon snel een zaak samen met de melder kan bespreken.

Een vertrouwenspersoon van Result Mediation luistert zonder oordeel

In een vertrouwelijk gesprek zal de vertrouwenspersoon zorgvuldig luisteren. In veel gevallen kan er zo door de melder stoom worden afgeblazen en verkrijgt de melder door de professionaliteit en ervaring van de vertrouwenspersoon perspectief.

Een vertrouwenspersoon van Result Mediation gaat de dialoog aan

De vertrouwenspersoon zal samen met de melder de kwestie analyseren en de werknemer neutraal begeleiden bij zijn of haar vervolgstappen.

Een vertrouwenspersoon van Result Mediation voert een adviesgesprek met directie en HR

Minimaal eens per jaar hebben de vertrouwenspersoon, de directie en HR een gesprek aan de hand van de rapportage en bevindingen van de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon is uiterst zorgvuldig en zal geen gegevens of details delen die de anonimiteit van de melders in gevaar kunnen brengen. Uiteraard volledig geanonimiseerd. De gesprekken geven weer wat er speelt in de organisatie en kunnen leiden tot aanpassingen of opstelling van beleid.

Onze vertrouwenspersonen

Charles Luijten
Arbeidsmediator, Vertrouwenspersoon
Bekijken
Dominique Maas
Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Vertrouwenspersoon, Zakelijke Mediator
Bekijken
Elsbeth Snieders
Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Trainer, Vertrouwenspersoon, Zakelijke Mediator
Bekijken

Tijd om in contact te komen

Weten of Result Mediation jou kan helpen met een vertrouwenspersoon? Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier.

 • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 205 02 39
 • Result Mediation mag contact met mij opnemen over producten en diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden.