91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Begeleiding bij onderhandelen

Bij de begeleiding van onderhandelingen kunnen de professionals van Result Mediation jou en jouw organisatie op diverse manieren ondersteunen.

Goede conflictanalyseProfessioneel onderhandelaarBegeleiding en advies

Conflictanalyse

Conflicten kosten vaak onnodig veel tijd, geld en energie. De belangrijkste oorzaak daarvan is het ontbreken van een goede conflictanalyse. Result Mediation bespreekt met de betrokken partijen wat er werkelijk aan de hand is. Daarna kan in gezamenlijk overleg een keuze worden gemaakt voor de juiste aanpak: mediation, arbitrage, bindend advies of een combinatie daarvan. Met een goede conflictanalyse maken partijen de juiste keuze voor een effectieve oplossing van een conflict.

Begeleiding bij schikkingsonderhandelingen

Lastige, complexe schikkingsonderhandelingen hebben een grotere kans van slagen als een neutrale professional er leiding aan geeft. Deze vorm van onderhandelen wordt vaak gebruik als laatste middel om een rechtszaak te voorkomen of als deze al aanhangig is.

Geschiloplossing op maat

Een vorm van mediation in een zakelijk juridische context. Tijdens afzonderlijke gesprekken met de partijen, bijgestaan door hun advocaat, worden door middel van ‘pendeldiplomatie’ de wederzijdse belangen en mogelijkheden in kaart gebracht en vergeleken. Hiernaast kan bij geschiloplossing op maat een aparte adviseur worden ingeschakeld om een juridische impasse te doorbreken.

Advies bij onderhandelingen

De professionals van Result Mediation zijn experts in onderhandelen. Zij geven je graag advies bij onderhandelingen of treden als professioneel onderhandelaar op voor één van de partijen.

Kom in contact met een onderhandelingsexpert.

Wil je meer weten over begeleiding bij onderhandelen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via 020-2050241.

Felix Merks, senior partner Result Mediation

Meer weten over begeleiding bij onderhandelen?

We komen graag met jou in contact.

  • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 205 02 39
  • Result Mediation mag contact met mij opnemen over producten en diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden.