Result Mediation. Toonaangevend in mediation en conflictmanagement

Gericht op concreet resultaat

Mensen en bedrijven in staat stellen om zelf conflicten op te lossen. Professioneel en gericht op een concreet resultaat voor beide partijen. Dat is de kernactiviteit van Result Mediation. In ruim 90% van de gevallen slagen wij daarin. Wij zijn trots op onze klantscore van 4,3 uit 5 sterren. Een score die ons juist blijft uitdagen om continu te werken aan verdere verbetering en professionaliteit van onze dienstverlening.

Zelf conflicten oplossen

Result Mediation, opgericht in 1998, heeft op basis van haar specialisme in arbeidsmediation haar dienstenpakket gestaag uitgebouwd. Met specialisten en activiteiten op het gebied van zakelijke mediation en conflictmanagement, family mediation , effectief onderhandelen, arbitrage en een breed scala aan opleidingen ondersteunen wij onze ambitie voor onze klanten: mensen kunnen conflicten zelf béter oplossen.

Kennis over mediation delen

Mediation verdient een prominentere plaats bij het oplossen van conflicten. Daarom delen wij onze kennis graag met mensen die zich in het mediationvak bekwamen of zelf, in hun bedrijf of organisatie, effectiever willen onderhandelen en conflicten beter willen managen. Naast trainingen en opleidingen verzorgen wij inspirerende sessies met sprekers uit binnen- en buitenland. Kijkt u voor meer informatie eens in onze opleidingsagenda.

Contact

Neem contact op met Result Mediation

Medewerkers

Onze partners, bestuur en medewerkers.

Mediators

Onze mediators.