91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Mediation & conflictmanagement

Conflicten oplossen met behulp van onderhandelbegeleiding, mediation of arbitrage.

Al meer dan 20 jaar actiefWij lossen 91% van de conflicten opGemiddeld duur van mediation 5/6 wekenMfN Registermediators

Mediation & conflictmanagement

Result Mediation richt zich op de oplossing. Bij (zakelijke) mediation & conflictmanagement hebben we een brede ervaring met zaken als aandeelhoudersconflicten, onrust met de OR, conflicten in consortia, samenwerkingsproblemen in de maatschap, verzekeringszaken, fusies en overnames. Situaties die zo gecompliceerd zijn dat er geen eenvoudige oplossing is.

Onderhandelbegeleiding, mediation en arbitrage

Onze specialisten lossen conflicten op met behulp van onderhandelbegeleiding, mediation en arbitrage. Zij zorgen ervoor dat die oplossing wél gevonden wordt. Met hun brede ervaring, ondersteund door Harvard Negotiation en Legal Mediation, vinden zij oplossingen die advocaten niet zien en die de risico’s en legal fees zoveel mogelijk beperken.

Wil je weten wat het best bij jouw situatie past? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop of bel +31 (0)20 – 205 02 39

Mediation & conflictmanagement
Bekijken

Onze diensten

Conflict preventie

Conflicten zijn lang niet altijd zichtbaar en kunnen vooral in de top van een organisatie ernstige vormen aannemen.

Mediation

Result Mediation is het grootste kantoor op het gebied van arbeidsmediation in Nederland. Onze 35 mediators zijn door het hele land gevestigd en hebben in de afgelopen jaren ruim 10.000 mediations begeleid.

Arbitrage

Arbitrage blijkt een bijzonder effectief instrument om tot een beslissing te komen in juridische conflicten. Result Mediation biedt sinds 2006 arbitrage aan onder leiding van ervaren en deskundige arbiters volgens het eigen beproefd Arbitragereglement.

Kom in contact

Neem contact met ons op en kijk wat in jouw situatie de beste optie is.

  • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 205 02 39
  • Result Mediation mag contact met mij opnemen over producten en diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden.