91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching voor een betere samenwerking, een belangrijke impuls voor zowel carrière als privé.

Ervaren professionals op het gebied van coaching en samenwerking.Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Loopbaancoaching bij Agathon

Loopbaancoaching bij Agathon (onderdeel van Result Mediation) is persoonlijk en professioneel. Onze coaches zijn geaccrediteerd en hebben ruime ervaring in het coachingvak. Wij richten ons op jouw loopbaanvragen en hebben oog voor de persoonlijke belangen van de (zakelijke) opdrachtgever. Door deze professionele manier van werken verbinden wij al sinds 1995 de ambities van mensen met passend werk. Loopbaancoaching betekent ook voor ons: weten waar de huidige arbeidsmarkt en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek met één van onze coaches onderzoek je wat nodig en mogelijk is. Is er een klik, zowel menselijk als professioneel, dan maakt deze een offerte. Tijdens onze coaching trajecten hebben we één doel: jou de juiste handvaten geven om met vertrouwen je plek te vinden binnen de arbeidsmarkt.

Onze aanpak

Wij hechten veel waarde aan het vinden van een passende coach voor jou. Daarom krijg je een kosteloos en vrijblijvend matchingsgesprek om een coach te zoeken die zowel op persoonlijk als professioneel vlak klikt met jouw behoeftes. Zodra er een passende coach is gevonden, krijg je een vrijblijvend kennismakingsgesprek van circa een 30 minuten om duidelijk te krijgen welk doel je met de coaching wilt bereiken. Daarna beslis je of je met onze coach in zee wilt gaan en het coaching traject wilt beginnen.

In welke situaties?

Wij geloven dat inzicht in je vaardigheden, vertrouwen in jezelf en een frisse blik op jouw situatie een groot verschil kunnen maken. Specifiek hebben wij ervaring met de volgende trajecten en situaties:

Op zoek naar de juiste coach?

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in!

Heb je vragen over ons coachingstraject?

Stel jou vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 21 48 154
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.