91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding

Praktijkdag – Advanced Negotiation Strategy

Investering: €450,- excl. btw

Advanced Negotiation Strategy

Kom je regelmatig in aanraking met onderhandelingssituaties en wil je met meer zelfvertrouwen succesvoller onderhandelen?

Tijdens deze praktijkdag oefen je onder begeleiding van mr. Felix Merks jouw onderhandelingsvaardigheden. Deze vaardigheden zul je aanscherpen met behulp van de theorie en kennis die je hebt opgedaan tijdens de online masterclass Advanced Negotiation Strategy.

In kleine groepjes zul je, verspreid over een dag, de theorie en kennis die zijn aangereikt in de online masterclass, toepassen in de praktijk tijdens korte interactieve sessies. Door intensief te oefenen en de hoge mate van interactie kun je de kennis en theorie werkelijk eigen maken, wat je zelfvertrouwen in het onderhandelen zal vergroten.

Permanente Educatie

Na het afronden van de praktijkdag Advanced Negotiation Strategy ontvang je een certificaat van deelname voor 8 netto opleidingsuren. Hiermee kunnen wij voor jou 8 PE-punten aanvragen bij de MfN.

Schrijf je direct in!

Om deel te kunnen nemen aan deze praktijkdag, moet je eerst de online masterclass Advanced Negotiation Strategy met goed gevolg afgelegd hebben. Heb je de online masterclass nog niet gevolgd? Je kunt je hiervoor ook aanmelden in onderstaand formulier.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus vul nu het formulier in om uw plek te reserveren.
Maart (VOL!)
Dag 1, 28 maart 2024 10.00 - 19:00 uur
Juni
Dag 1, 12 juni 2024 10.00 - 19:00 uur
Zomertraining (VOL!)
Dag 1, 01 juli 2024 10.00 - 19:00 uur

Je trainers

Felix Merks
Directie, Mediators in International Organisations, Partner, Trainer, Zakelijke Mediator
Bekijken

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Opleidingsoverzicht