91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons
string(6) "date: " string(0) "" string(9) "EndDate: " string(0) "" string(1) "2" string(14) "newBeginDate: " string(0) "" string(7) "Title: " string(53) "Arbeidsconflicten en mediation voor Arboprofessionals" int(11232) string(6) "Date: " string(0) ""

Opleidingen

Result Mediation biedt een breed trainingsprogramma in mediation, conflictmanagement en onderhandelen. Een programma waarmee wij professionals vaardiger willen maken in onderhandelen en om zelf conflicten op te lossen.

Zoek uw opleiding
Zoek uw opleiding in de agenda
Soort training:
Doelgroep:
Taal:
Agenda
Sorteren op:

Er zijn geen opleidingen gevonden op basis van je filters. Probeer hierboven opnieuw te filteren.

Incompany trainingen

Result Mediation verzorgt voor bedrijven en organisaties incompany trainingen voor onderhandelen en conflictmanagement. Naast het overdragen en delen van kennis en ervaring staat het praktisch toepassen daarvan centraal. Alle trainingen op onze website kunnen wij ook incompany aanbieden. Uiteraard worden de incompany trainingen op maat afgestemd op de wensen en eisen van uw organisatie en de specifieke doelgroep. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Iris Ydema of Diederik Diercks via +31 (0)20 – 205 02 39 of opleidingen@resultmediation.nl.

PE-punten

Voor de toekenning van het aantal PE-punten zijn het onderwerp en de duur van de cursus bepalend. In de cursusbeschrijving wordt aangegeven voor welke PE-punten de cursus in aanmerking komt. Na afloop van de cursusbijeenkomst berichten wij de betreffende instantie(s) over de deelnemers. Uiterlijk drie weken na de bijeenkomst ontvangen de deelnemers van ons het bewijs van deelname, inclusief de toekenning van de PE-punten.

Permanente Educatie Notariaat (KNB)

Voor de Permanente educatie Notariaat (KNB) verplichte nascholing voor (kandidaat-)notarissen kan Result Mediation opleidingspunten toekennen.

Permanente educatie MfN-registermediators

In het kader van de Permanente educatie van Mediatorsfederatie Nederland kunnen wij als erkend instituut aan MfN-registermediators opleidingspunten toekennen.

PO punten advocaten (NOVA)

Advocaten kunnen tegenwoordig ook bij een niet erkende instelling cursussen volgen die bijdragen aan het onderhouden van zijn vakbekwaamheid. De beoordeling of een cursus PO punten kan opleveren en hoeveel, ligt volledig bij de advocaat zelf. Result mediation verstrekt een bewijs van deelname.

Pe punten Bedrijfsmaatschappelijk werkers, dedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen

Result Mediation kan ook punten aanvragen voor bedrijfsmaatschappelijk werkers (Registerplein), Bedrijfsartsen (ABSG), en arbeidsdeskundigen (NVVA).

 

Masterclasses

Result Mediation nodigt regelmatig sprekers van internationale faam uit op het gebied van onderhandelen en conflictmanagement.

De volgende sprekers hebben bij ons trainingen verzorgd:

 • Dan Weinstein, de bekendste conflictmanager van de USA, werkte onder andere voor Enron en Parmalat
 • Bruce Patton, bekend van Getting to Yes, Harvard Negotiation Project
 • Chris Voss, voorheen FBI negotiator en professor
 • Andrew Wei Min Lee, van het ‘Leading Negotiation Institute’ in Beijing

Enkele voorbeelden:

 • Duurzaam onderhandelen, het kan wel! Frans Evers
 • Hervatten van vastgelopen onderhandelingen. Allen Zerkin en mr. Felix Merks
 • De strategie en psychologie van succesvol onderhandelen. Dr Roderick Swaab
 • Zet lastige onderhandelingssituaties naar uw hand. Bruce Patton
 • High performance negotiation. Chris T. Voss
 • Advanced Negotiation. Lawrence H. Susskind
 • Onderhandelen met Chinese zakenrelaties. Andrew Lee
 • The nine skills of excellent negotiation. Chris T. Voss
Op zoek naar de juiste opleiding?

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in!

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.