91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Echtscheidingsmediation

Maak goede afspraken onder begeleiding van een echtscheidingsmediator.

Echtscheidingsmediator voor goede afspraken

Tegenwoordig is het gebruikelijk om onder leiding van een echtscheidingsmediator goede afspraken te maken over een echtscheiding. Dan kun je afspraken maken die voor beide partijen redelijk zijn. Dat overleg is niet altijd even makkelijk. Een ervaren echtscheidingsmediator helpt daarbij. Het voordeel is dat het proces veel sneller verloopt, je er samen uit komt en de inzet van dure advocaten niet nodig is.

Specialist in echtscheidingsbemiddeling

Result Mediation heeft voor echtscheidingsmediation een gespecialiseerd bedrijf, waarin de echtscheidingsmediators door ons en door elkaar zijn uitgekozen op basis van hun kwaliteit, kennis en vestigingsplaats. Zij behoren tot de top van dit specialistische vakgebied. Via www.allesoverscheiding.nl vind je een echtscheidingsmediator bij jou in de buurt. Bovendien vind je op deze website uitgebreide informatie over scheiden.

Over Allesoverscheiding.nl

  • Hulp bij scheiding
  • Gespecialiseerde partner
  • Landelijke dekking
  • MfN Registermediators

Weten of mediation bij jouw scheiding kan helpen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop of bel +31 (0)20 – 205 02 39

Een scheiding met een goed proces laten verlopen?

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in!

Kom in contact

Wij helpen je op weg bij het starten van echtscheidingsmediation

  • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 205 02 39
  • Result Mediation mag contact met mij opnemen over producten en diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden.