91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Mediator Ivo Lochtenberg

Ivo Lochtenberg

ArbeidsmediatorZakelijke Mediator

Ivo Lochtenberg, Arbeid- en zakelijk mediator, teammediator

  • Empathisch
  • Analytisch
  • Creatief

Ivo Lochtenberg is MfN-registermediator en gecertificeerd arbeidsmediator met ruime ervaring in het begeleiden van vaak ingrijpende veranderingsprocessen in organisaties. 

Als directeur/senior consultant van een collectief van wetenschappers, kunstenaars en consultants werkte hij ruim twee decennia in diverse sectoren met teams en management aan change-programma’s. Organisatieontwikkeling gaat niet zonder de nodige wrijving en conflicten. Waar visies niet langer gelijkgericht zijn of belangen uiteen gaan lopen is het risico op vastlopen in conflict groot. Het blijven volharden in eigen gelijk en gevoel verliezen voor dynamiek en context is in die gevallen een afbreukrisico voor zowel het individu als de organisatie. En in een snel veranderende wereld, waarin eenieder zijn eigen weg moeten vinden, is conflict haast onvermijdelijk. Het conflict bekwaam hanteren of hanteerbaar maken hoort daarbij.

Naast arbeid- en zakelijke mediation heeft Ivo ruime ervaring met team-mediation in de (semi-)publieke sector (overheden, onderwijs en gezondheidszorg). 

Hulp nodig?

Ivo Lochtenberg

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken