91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Marije de Rooij-Stevenhaagen

Marije de Rooij-Stevenhaagen

Nalatenschapsmediator
Nalatenschapsmediators

Vanuit jarenlange ervaring bij een family office en een notarieel juridische achtergrond werkt Marije oplossingsgericht in complexe familie dynamieken.

• Geduldig
• Creëert rust
• Analytisch en empathisch

Marije de Rooij is nalatenschapsmediator en mediator voor kwesties in familiebedrijven. Zij heeft een unieke achtergrond: na een notarieel juridische start, heeft zij lang gewerkt voor het grootste family office van Nederland. Hierdoor heeft zij een brede ervaring in het werken met familiedynamiek op het snijvlak met vermogen en/of familiebedrijf.

Als mediator richt zij zich niet alleen op het oplossen van conflicten rond nalatenschappen en familiebedrijven, maar begeleidt zij ook gesprekken tussen familieleden die een conflict juist willen voorkomen met het oog op naderende juridische of zakelijke kwesties. Bijvoorbeeld als de ouders op leeftijd komen, er een bedrijfsoverdracht aan komt of is geweest, er complexe vermogens zijn of een bijzonder familieverband.

Naast mediator is Marije ook adviseur voor families op gebieden waar familie, vermogen en/of bedrijf elkaar overlappen. In beide rollen combineert zij haar ervaring met juridische-, fiscale-, financiële- en vermogenskwesties en familiedynamiek met haar mediationvaardigheden. Daarbij werkt zij waar nodig graag samen met verschillende specialisten, zoals fiscalisten, notarissen, estate planners en advocaten.

Hulp nodig?

Marije de Rooij-Stevenhaagen

Nalatenschapsmediator

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken