91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
florine havenga

Florine Havenga

ArbeidsmediatorZakelijke Mediator

Empathisch, daadkrachtig en verbindend

  • Gespecialiseerd in arbeids – en samenwerkingsproblematiek
  • Empathisch en betrokken
  • Oplossingsgericht

Tot 2018 was Florine als advocaat werkzaam bij Loyens & Loeff en op de corporate litigation praktijk bij een boutique kantoor. Daarna maakte zij de overstap naar het bedrijfsleven. Als General Counsel was Florine verantwoordelijk voor de juridische afdeling van een snelgroeiende fintech.

Tijdens haar werkzaamheden als advocaat en jurist heeft Florine ruime ervaring opgedaan met geschilbeslechting en het bijstaan van ondernemingen en betrokken stakeholders in (dreigende) conflictsituaties en reorganisaties. Florine heeft zich ook bekwaamd in het arbeidsrecht en commerciële (IT) contracten.

Als mediator richt Florine zich onder meer op het begeleiden van arbeidsmediations in brede zin en mediations met een ondernemingsrechtelijke achtergrond.

Naast mediation is Florine werkzaam als interim jurist. Verder zet Florine zich als vrijwilliger in voor buurtbemiddelingswerk en is zij als secretaris betrokken bij integriteitsonderzoeken en arbeidsrechtelijke bezwarencommissies.

Florine heeft vanuit zichzelf een grote interesse in de mens achter het geschil. Zij gelooft in de verbindende kracht van mediation. Florine is empathisch, daadkrachtig en verbindend.

Hulp nodig?

Florine Havenga

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken