91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Mediator Evelne Blondelle Zutphen

Eveline Blondelle

Arbeidsmediator
Arbeidsmediator

Professionele en ervaren Mediator bij arbeidsconflicten en verzuimzaken

Eveline Blondelle is mediator in arbeidsgeschillen. Haar achtergrond is gelegen in HR. Zij is opgeleid als HR professional en heeft in haar werkzame leven verschillende rollen vervuld: HR, commercieel, casemanager ziekteverzuim, re-integratiebegeleider en mediator. Met name als casemanager verzuim kwam zij regelmatig in situaties waarin de spanningen tussen de zieke werknemer en leidinggevende toenamen. Hierin meer kunnen betekenen als het echt uit de hand liep spraken haar aan. Naast dat het haar intrigeert hoe mensen omgaan met problemen, ziekte of verlies van baan helpt ze graag mee om nieuw perspectief te zien. Zij is hierin onafhankelijk en empathisch richting partijen en zakelijk in het proces en afspraken.
Haar oud collega’s typeren haar als volgt: deskundig, verbindend, vriendelijk, leergierig, ervaren, scherp inschattingsvermogen, betrokken, assertief, humorvol, behulpzaam, doorzetter, analytisch en laagdrempelig te benaderen.

Hulp nodig?

Eveline Blondelle

Arbeidsmediator

Eveline Blondelle aan het woord

De mediator aan het woord

Hoe een conflict ontstaat en waarom het zover is gekomen kan allerhande redenen hebben. Vaak is er iets gebeurd in het vertrouwen met één van de partijen. Regelmatig komt hier een periode van verzuim bij kijken.
Als mediator zie ik het als mijn taak om te achterhalen waarom het vertrouwen geschaad is. Dit doe ik door zicht te krijgen op belangen en drijfveren van partijen. Als herstel mogelijk lijkt dan verkennen we de opties. Is er geen herstel mogelijk of gewenst dan kan ik ook begeleiden in een exit mediation. Exit mediation is niet een aparte soort mediation. Het betekent eigenlijk dat er duidelijk is dat de oplossing gevonden is in het nemen van afscheid. Vanaf het moment dat dit is uitgesproken verkennen we samen de mogelijkheden, het onderhandelen over vergoedingen en het opstellen van een vaststellingsovereenkomst passen hier ook in. Tijdens de mediation ben ik procesbegeleider, dit betekent dat ik het gesprek in goede banen leid, coachende vragen stel, reflectie op gedrag van partijen geef om bewustwording te creëren en ik help om alternatieven te vinden. Mijn mediation stijl is actief en oplossingsgericht.
Als mediator ben ik te typeren als onafhankelijk, te vertrouwen, empathisch en resultaatgericht.
Ik verwacht van partijen een actieve houding waarin het voor mij duidelijk wordt wat partijen drijft en waarin er moeite wordt gedaan om het conflict op te lossen.

Ervaringen & specialisaties

– Arbeidsconflicten
– Verzuim
– Re-integratie

Samen op zoek naar onderliggende belangen, daar ligt vaak de sleutel van succesvol mediaten. Eveline Blondelle

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken