91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Cherique Hilgers-Verspoor

Cherique Hilgers-Verspoor

ArbeidsmediatorZakelijke Mediator

Arbeidsmediator en zakelijke mediator

  • Doortastend en empathisch
  • Bevlogen en energiek
  • Oplossingsgericht en creatief

Cherique Hilgers-Verspoor heeft vanuit haar juridische achtergrond gevoel voor het juridisch speelveld waarin conflicten zich kunnen bevinden. Cherique heeft als advocaat veel ervaring in de zakelijke wereld, is mensgericht en bevlogen. Zij maakt bespreekbaar wat onuitgesproken blijkt, met oog voor ieders belangen. Op die manier kan verbinding worden gevonden en ontstaat ruimte voor vooruitgang in vastgelopen situaties.

Naast geregistreerd MfN-mediator is Cherique arbeidsrechtadvocaat (advocaat sinds 2011) en heeft zij ruime ervaring met arbeidsconflicten en verstoorde verhoudingen. Omdat Cherique als advocaat zowel werknemers als werkgevers bijstaat, is zij goed bekend met de verschillende belangen die bij partijen kunnen spelen en juridische strategieën die daarbij gevoerd kunnen worden. Dat maakt dat zij in staat is om de juiste vragen te stellen, een situatie voor haarzelf en de betrokken partijen snel helder te krijgen en om partijen in een mediationproces te begeleiden naar een duurzame oplossing met blik op de toekomst.

Hulp nodig?

Cherique Hilgers-Verspoor

Cherique Hilgers-Verspoor aan het woord

Soms vergeten we dat het ok is om het erover eens te zijn, dat we het met elkaar oneens zijn. Conflicten horen bij het leven. Hoe je met een conflict omgaat, is een keuze. Ik draag er graag aan bij dat niet de strijd, maar de oplossing centraal staat. Daarbij is met elkaar communiceren essentieel. Als er niet meer met elkaar kan worden gesproken en naar elkaar kan worden geluisterd, ontstaat er al snel ruis op de lijn en lijken partijen steeds verder van elkaar weg te drijven. Onbegrip en wantrouwen over en weer ligt dan al snel op de loer. Mediation kan in zulke gevallen zorgen voor beweging. Onder mijn begeleiding als neutrale en onafhankelijke mediator ontstaat er ruimte voor beide partijen om in een veilige setting vrijuit hun verhaal te doen en om de impasse te doorbreken.

Tussen je gelijk hebben en gelijk krijgen, ligt soms een wereld van verschil. Ik weet als geen ander hoe het juridiseren van een conflict de situatie nog verder kan laten escaleren. Mediation gaat niet over wie gelijk heeft, maar hoe je voorbij het conflict kunt komen en wat je daarvoor van de ander nodig hebt. Mediation biedt perspectief voor een oplossing in de toekomst. Met een coöperatieve houding, constructieve aanpak en gevoel voor onderlinge verhoudingen zet ik mij graag samen met partijen in om naar die toekomst toe te werken.

Als je niet bereid bent om je te verdiepen in wat de andere partij belangrijk vindt, zul je niet snel in staat zijn om uit een geschil te komen. Cherique Hilgers-Verspoor

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken