91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
mathieu wakim

Mathieu Wakim

Arbeidsmediator

Mediator en advocaat met ruim 30 jaar ervaring

  • Empathisch
  • Deskundig en gedreven
  • Creatief en flexibel

Mediator
Mathieu Wakim is een gedreven mediator, die partijen op een deskundige en praktische wijze begeleidt naar de oplossing. Omdat hij snel tot de kern weet te komen, weet hij mediations in een betrekkelijk korte tijd voor alle partijen succesvol af te ronden. Hij is bij zijn aanpak bovendien flexibel als het gaat om tijdstip, locatie en termijn waarbinnen een mediation gepland (en afgerond) moet worden. Mathieu Wakim is vanzelfsprekend lid van de Mediation Federatie Nederland (MfN).

Advocaat
Daarnaast is Mathieu Wakim sinds 1991 actief als advocaat. De laatste 20 jaar uitsluitend nog op het gebied van het Arbeidsrecht en Contractenrecht. Hij adviseert bedrijven, bestuurders, (statutair) directeuren en particulieren. Mathieu Wakim is lid van de Orde van Advocaten (NOVA) en lid van de Specialistenvereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zijn ervaring en skills als advocaat, zet hij succesvol in bij de door hem behandelde mediations.

Docent
Sinds 1998 treedt Mathieu Wakim op verzoek van de Nederlandse Orde van Advocaten ook op als hoofddocent voor de Beroepsopleiding Advocaten. Hij ontwikkelt onderwijsmateriaal en doceert de vakken Mediation, Arbeidsrecht en (communicatie) Vaardigheden. Mathieu Wakim heeft dus een diepgaande kennis op het gebied van het Arbeidsrecht enerzijds en anderzijds het ontstaan en oplossen van conflicten.

Vrije tijd
Mathieu Wakim is een echte family man, houdt van oldtimers, rijdt graag motor en is een fervent zwemmer.

Hulp nodig?

Mathieu Wakim

Conflict can not survive without your participation (Wayne Dyer)

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken