91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Joyce van den Eijkel

Joyce van den Eijkel

Arbeidsmediator
ArbeidsmediatorCoach

Betrokken Arbeidsmediator met brede werkervaring

Joyce van den Eijkel is mediator sinds 2019. Vanaf 2021 heeft zij zich verbonden aan Result Mediation. Zij is opgeleid als Arbeids- & Organisatie Psycholoog en Bestuurskundige en heeft dit aangevuld met verschillende opleidingen in coaching en mediation. Met ruim 20 jaar werkervaring als werknemer en ook als werkgever, heeft zij een goed beeld van welke belangen er spelen bij werkgevers en werknemers. Zij is gespecialiseerd in arbeidsconflicten en preventieve mediation. Joyce is geregistreerd bij de Mediators Federatie Nederland (MfN) en bij de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN).

  • Gespecialiseerd in arbeidsconflicten
  • Naast mediator werkzaam als coach
  • Luistert aandachtig naar ieders inbreng
  • Is energiek en betrokken
  • Is mensgericht én zakelijk
  • Is analytisch en oplossingsgericht
Hulp nodig?

Joyce van den Eijkel

Arbeidsmediator

Joyce van den Eijkel aan het woord

Voor deelnemende partijen lijkt een arbeidsconflict in beginsel vaak onoplosbaar. De ervaring leert echter, dat partijen onder mijn begeleiding weer vertrouwen en ruimte krijgen en voelen om zich uit te spreken. Er kan weer op een respectvolle manier met elkaar omgegaan worden. Dan ontstaat er vaak meer inzicht in elkaars gedrag en gaat men beter naar luisteren. Op deze manier komen deelnemers vaak wel weer op één lijn met elkaar en kunnen samen een acceptabele oplossing vinden.

Mijn stijl kenmerkt zich als oplossingsgericht en actief. De mens staat bij mij altijd voorop. Dan komen de verhalen los. Eenmaal in gesprek filter ik uit de verhalen snel waar kansen, mogelijkheden en oplossingen zitten. En speel daarbij in op het gevoel en de behoeften die er zijn. In alles ben ik op zoek naar de intrinsieke motivatie van iemand en zoek de verbinding. Ik kan een kritische spiegel voorhouden, maar altijd met een glimlach.

Ervaringen & specialisaties

Sectoren: ervaring in (semi-)publieke sector, zorg en welzijn, fysiotherapiepraktijken en zakelijke dienstverlening.

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Marianne Dijkhuizen

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken