91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Mediation in Amsterdam

Op zoek naar een Mediationbureau in/nabij Amsterdam?

Landelijke dekking, altijd een arbeidsmediatorMfN registermediatorsAl meer dan 20 jaar actief91% Slagingspercentage

Mediationbureau in Amsterdam

Bij Result Mediation werken veel mediators uit Amsterdam. Result Mediation was voorheen dan ook gevestigd in Amsterdam. Momenteel bevindt ons kantoor zich in Weesp, net onder Amsterdam. Nog steeds zijn onze mediators werkzaam in Amsterdam.

Mediation in Amsterdam

Vlak naast Amsterdam-Zuidoost voeren wij mediations uit in het kantoor van Result Mediation. Als landelijk opererend mediationkantoor hebben wij als uitgangspunt dat wij onze klanten de beste mediation ervaring willen bieden, waar u ook op zoek bent naar een mediator. Met ons kantoor in de omgeving van Amsterdam hebben wij nu drie unieke mediationkamers gecreëerd: De Glasl Room, de Leary Room en de Harvard Room.

Mediationdiensten

Result Mediation is niet voor niets marktleider in Nederland met meer dan 1200 mediations per jaar. Door onze landelijke dekking kunnen wij u overal voorzien van onze mediationdiensten.

Weten of mediation iets aan uw conflict kan doen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop of bel +31 (0)20 – 205 02 39

Uw conflict opgelost krijgen? Met mediation lossen wij 91% van de conflicten op.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in!

Diederik Diercks
Arbeidsmediator, Directie, Trainer, Zakelijke mediator
Bekijken

Onze mediators in Amsterdam

Onze mediators in Amsterdam heten u welkom in onze vestiging in Weesp, pal naast station Weesp gelegen. Onze mediators in Amsterdam zijn allemaal MfN geregistreerd en bezitten specialistische mediationvaardigheden voor arbeidsmediations, zakelijke mediations, nalatenschapsmediations en echtscheidingsmediatons.

Mediators met ervaring

U heeft bij ons altijd een gedegen mediator in de buurt met veel ervaring. Niet voor niets wordt 91% van onze 1200 jaarlijkse mediations succesvol afgerond binnen zes weken. Wilt u meer weten over onze werkwijze, bekijk hier dan ons verhaal. Bent u op zoek naar een mediator in Amsterdam of waar dan ook in Nederland neem dan contact met ons op.

Mediation in amsterdam

Mediationkamers

Onze mediators in Amsterdam werken vanuit onze gloednieuwe mediationkamers. Wegens de verhuizing van Amsterdam naar Weesp hebben we de mogelijkheid gehad om de locatie van de mediations in een professionele omgeving uit te voeren.

Wij voeren onze mediations graag uit op een onafhankelijke locatie voor de verschillende partijen. Vandaar dat wij u uitnodigen op onze onafhankelijke locatie in Weesp. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Onze mediators

Nelly van den Herik

Arbeidsmediator

Bekijken

Axel Blanker

Arbeidsmediator

Bekijken

Diederik Diercks

Arbeidsmediator, Directie, Trainer, Zakelijke mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator

Bekijken

Jan Goossens

Arbeidsmediator, Coach, Partner, Zakelijke mediator

Bekijken

Vrijblijvend in contact komen?

Ontdek of mediation in uw situatie de juiste oplossing is.

  • Wilt u ons direct bereiken, bel dan naar +31 (0)20 - 205 02 39

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.