91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Ideas4Culture samen met Result Mediation

Met ingang van 1 januari 2018 heeft Result Mediation het merk en alle activiteiten op het gebied van interculturele trainingen van Ideas4Culture overgenomen van Juanita Wijnands.

Ideas4Culture samen verder met Result Mediation

Click here for english!

Met ingang van 1 januari 2018 heeft Result Mediation het merk en alle activiteiten op het gebied van interculturele trainingen van Ideas4Culture overgenomen van Juanita Wijnands.

Wij zijn er trots op dat onze jarenlange succesvolle samenwerking met Juanita Wijnands nu resulteert in deze nieuwe fase, waarin wij met haar hulp, ervaring en contacten organisaties kunnen ondersteunen met het voorkomen, hanteren en oplossen van (inter)culturele en internationale samenwerkingsconflicten.

Lees hier meer over Juanita en Idea 4 Culture.

Diversiteit met Ideas 4 Culture

Samenwerkingsconflicten in Nederland worden steeds complexer door de groeiende diversiteit en multiculturaliteit van de Nederlandse samenleving, waardoor interculturele kennis, kunde en effectieve competenties steeds noodzakelijker worden. Daarnaast is deze expertise van essentieel belang bij het oplossen van conflicten in internationale organisaties en bij grensoverschrijdende conflicten waar Result meer en meer bij betrokken wordt.

Juanita Wijnands blijft via Ideas4Culture actief als coach, facilitator en trainer.

Result Mediation bedankt Juanita voor haar grote inzet met betrekking tot interculturele samenwerking binnen organisaties en voor haar vertrouwen in ons. Wij zien uit naar deze nieuwe dimensie in onze samenwerking.

Lees meer over de werking van Ideas 4 Culture

Met professionele mediation lossen wij meer dan 90% van de conflicten op. Snel en tot tevredenheid van beide partijen.