91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Hoe conflictbekwaam is jouw organisatie?

Het conflictbekwaamheidsonderzoek geeft inzicht in hoe effectief jouw organisatie omgaat met conflicten. Conflicten zijn onvermijdelijk. In onze visie is een conflict niet altijd negatief, het is ook een belangrijk onderdeel van een gezonde organisatiecultuur. Het is nodig om ideeën en initiatieven te verhelderen en om zo tot innovatie te komen. De kosten van slecht beheerde conflicten zijn echter hoog, wat resulteert in verspilde managementtijd, personeelsverloop, verzuim en lagere productiviteit.

De enquête bestaat uit een meting op vijf categorieën. Deze categorieën zijn gebaseerd op internationaal onderzoek en op onze uitgebreide ervaring op het gebied van conflictmanagement en onze bemiddeling van meer dan 10.000 conflicten op de werkplek:

  1. Leiderschap
  2. Cultuur
  3. Vaardigheden
  4. Middelen
  5. Werkwijze

Hoe werkt de enquête?

Je krijgt stellingen en vragen te zien waar je op kunt reageren. Op een schaal van 1-5 wordt gevraagd in hoeverre deze verklaringen en vragen betrekking hebben op uw organisatie.

Hoewel individuen de enquête kunnen invullen om meer inzicht te krijgen in de waarde van dit instrument voor hun organisatie, is de echte waarde van deze enquête voor de organisatie. De resultaten van één persoon zijn dus van beperkte waarde, tenzij ze representatief zijn voor de hele organisatie.

Test de conflictbekwaamheid van jouw organisatie

Hulp nodig in jouw organisatie?

Kom in contact!

  • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 205 02 39
  • Result Mediation mag contact met mij opnemen over producten en diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.