91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding Van Onderhandelen naar Mediation

Conflicten begrijpen en oplossen Effectiever communiceren, beter onderhandelen, lastige vergaderingen in goede banen leiden, co [...]

Opleiding Van Onderhandelen naar Mediation

Conflicten begrijpen en oplossen

Effectiever communiceren, beter onderhandelen, lastige vergaderingen in goede banen leiden, conflicten voorkomen en oplossen. Van deze intensieve 6-daagse opleiding heeft u de rest van uw leven plezier.

U wilt geen mediator worden maar wel mediationvaardigheden gebruiken, bijvoorbeeld in uw dagelijkse praktijk? Er is geen enkele reden om de inzet van het instrumentarium van de mediator te beperken tot formele mediations. Het is eerder andersom: door mediationvaardigheden tijdig in te zetten, kunnen conflicten voorkomen worden en dat is toch weer beter dan conflicten op te moeten lossen. In het maatschappelijk leven draait het er vaak om belangen van verschillende belanghebbenden goed op elkaar af te stemmen en dat is precies wat je met het instrumentarium van de mediation doet. In onze zesdaagse training Van Onderhandelen naar Mediation reiken we u alles aan wat u nodig heeft om die rol te vervullen zonder dat u de jas van de mediator aantrekt.

Result Mediation met SDU

Result Mediation biedt deze opleiding aan samen met Sdu Opleidingen & Events. De cursus is een onderdeel van de MfN-basisopleiding Mediation, welke de mogelijkheid biedt om na het afronden van de overige eisen van het MfN toe te treden tot het MfN-register. De opleiding bestaat uit twee blokken van drie dagen training (in totaal 16 dagdelen). De groepsgrootte varieert van 12 t/m 18 personen. Het 1e blok wordt verzorgd door twee trainers. In het 2e blok wordt uitgegaan van één trainer per circa 6 deelnemers. Hierdoor is er veel ruimte voor coaching en feedback van de deelnemers. Dit alles gebeurt onder intensieve begeleiding van onze ervaren trainers Dominique Nelissen, Felix Merks en Josée van de Laar.

Hier vindt u meer informatie over de opleiding en kunt u zich inschrijven.

Tijd om in contact te komen

Met professionele mediation lossen wij meer dan 90% van de conflicten op. Snel en tot tevredenheid van beide partijen.