91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Fijne feestdagen

Door algemeen directeur Gerard van der Stelt Terugkijkend op het afgelopen jaar kun je zo maar het gevoel hebben dat conflicten, [...]

Door algemeen directeur Gerard van der Stelt

Terugkijkend op het afgelopen jaar kun je zo maar het gevoel hebben dat conflicten, verdeeldheid en boosheid de overhand hadden. Onze wereld heeft dringend behoefte aan naar elkaar luisterende mensen, die begrip hebben voor elkaars belangen en de wil hebben om samen tot oplossingen te komen. En dat is precies wat wij als mediators iedere dag faciliteren.
Gelukkig waren er ook heel veel goede en mooie gebeurtenissen; hopelijk ook in uw leven. Result Mediation kan terugkijken op een mooi jaar. Wij hebben het aantal door ons uitgevoerde mediations zien toenemen, waardoor meer mensen weer positief met de toekomst bezig kunnen zijn. De eerste door ons, samen met SDU, georganiseerde Basisopleiding Mediation was een succes. Ook hebben wij onze nieuwe website www.resultmediation.nl geïntroduceerd.

De wereld is er in velerlei opzichten op vooruit gegaan het afgelopen decennium, maar dat is gepaard gegaan met meer snelheid en complexiteit. Die bieden nieuwe mogelijkheden, maar stellen ons ook allemaal voor nieuwe uitdagingen. Die kunnen wij met elkaar aan. Met respect, gemeenschapszin en naastenliefde.

Wij wensen u een fijne Kerst en een gelukkig, gezond en geïnspireerd Nieuwjaar.

Tijd om in contact te komen

Met professionele mediation lossen wij meer dan 90% van de conflicten op. Snel en tot tevredenheid van beide partijen.