91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

4 redenen om niet voor onze MfN Mediation Opleiding te kiezen

Bij Result Mediation zijn we graag transparant en eerlijk. Daarom hebben we een aantal redenen opgesomd waarom u niet voor onze MfN Mediation Opleiding zou kiezen. Benieuwd naar wat deze redenen zouden kunnen zijn? Lees dan snel verder.

Waarom niet voor onze MfN Mediation Opleiding kiezen?

1. U kunt niet twee keer drie aaneengesloten werkdagen (met een weekend ertussen) weg
Wij hebben inmiddels meer dan 2.000 mediators opgeleid en op basis van die ervaring kiezen wij voor een intensieve, aaneengesloten opleiding. Wij kiezen daarom voor twee blokken van drie dagen met een (vrij) weekend) ertussen. Op die manier wordt u echt ondergedompeld in het mediation denken en hoeft bij de start van een vervolgbijeenkomst geen tijd besteed te worden aan herhaling en een “reset”.

2. U houdt niet van feedback
Na de eerste drie dagen met theorie en oefenen zijn de laatste drie dagen grotendeels gericht op het oefenen van mediations. In groepen van maximaal vier personen wordt onder leiding van ervaren mediators en trainers drie dagen lang geoefend. Het is een intensieve en veilige ervaring en u krijgt inderdaad feedback van een mediator.

3. U wilt helemaal geen mediator worden
Veel van onze deelnemers willen zich bekwamen in een andere manier van omgaan met conflicten, willen zich een andere manier van communiceren eigen maken en betere onderhandelaars worden. Directeuren, advocaten, project managers, eigenlijk iedereen die een rol speelt in zaken met meerdere belangen volgt onze opleiding. De juridische dag, de examentraining, het meelopen met een mediation en het MfN examen worden dan overgeslagen maar de vaardigheden worden ingezet in de rest van de carrière.

4. U vindt alle aandacht die we schenken aan uw basishouding maar flauwekul
Een goede basishouding is één van de fundamenten van onze opleiding, juist omdat die doorslaggevend is voor probleemoplossend onderhandelen en mediation. Mooi blijven als de ander lelijk doet met een mooie basishouding, daar gaat u veel van leren en mee werken bij deze opleiding.

Deze redenen zijn voor u niet van toepassing? Bekijk onze MfN Mediation Opleiding!

Een mediation opleiding wordt steeds populairder. Mediation wordt dan ook steeds vaker ingezet om conflicten te voorkomen en op te lossen. Onze MfN Mediation Opleiding is een kwalitatief hoogwaardige mediation opleiding waarin onze kennis en praktijkervaring samenkomen.