91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Pre-court assesments

Voorkom onnodig procederen!

Nauwkeurige inschatting van uitkomstAnalyse van kansenOud-rechters met ervaring

Langdurig procederen voorkomen

Met pre-court assessment willen we voorkomen dat partijen onnodig gaan procederen terwijl de uitkomst vooraf al nauwkeurig was in te schatten. Result Mediation zet een deskundige in die boven beide partijen staat. Die maakt, op basis van de input van de advocaten van beide partijen, een analyse van de kansen. Met deze pre-court assessment kan de beslissing om te procederen of te schikken veel rationeler worden genomen.

Oud-rechter

Veel van de het pre-court assessments worden uitgevoerd door rechters of oud-rechters. Zij spreken met beide partijen en leggen uit hoe zij met hun ervaring en kennis tegen de situatie aankijken. De oud-rechter weegt beide argumenten en neemt partijen mee in zijn overwegingen. Hij komt niet tot een oordeel, maar kan wel duidelijk maken wat hij verwacht dat er in de rechtszaal zal gebeuren. Met deze wetenschap kunnen partijen tot een oplossing komen die goed voor ze is én waarvan ze weten dat ze er geen rechten mee weggooien.

Weten of mediation iets aan uw conflict kan doen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop of bel +31 (0)20 – 205 02 39

Uw conflict opgelost krijgen? Bekijk of pre-court assessments voor u uitkomt.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in!

Vrijblijvend in contact komen?

Neem contact op met Felix Merks, senior partner Result Mediation.

  • Wilt u ons direct bereiken, bel dan naar +31 (0)20 - 205 02 39

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.