91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Boardroom evaluations

Evalueer jouw boardroom onder leiding van Result Mediation

Zeer ervaren board professionalsHoogste graad van veiligheid en betrouwbaarheidZorgvuldige oplossingen

Evalueer jouw Boardroom

Raden van Commissarissen en Raden van Toezicht worden geacht om jaarlijks hun functioneren te toetsen. Onder leiding van Result Mediation evalueert de Board zichzelf. Met onze zeer ervaren Board professionals komen we tijdens Boardroom evaluaties snel tot de kern en waarborgen we de hoogste graad van veiligheid en betrouwbaarheid.

Nieuwe inzichten

Onze methodiek brengt vaak nieuwe inzichten, waarbij aspecten aan de orde komen die een laag dieper liggen dan gebruikelijk. Omdat deze aspecten ook op tafel komen, wordt de zelfevaluatie van de board effectiever. Bovendien helpen we bij een zorgvuldige oplossing voor gevoelige onderwerpen die uit de Boardroom evaluatie naar voren komen of al eerder zijn gesignaleerd.

Voorkomen reputatieschade

Conflicten zijn lang niet altijd zichtbaar en kunnen vooral in de top van een organisatie ernstige vormen aannemen. Met reputatieschade, financiële schade en frustratie als mogelijke gevolgen. Result Mediation heeft veel ervaring met conflictoplossing op topniveau wat zich vertaalt in een hoge successcore. Uiteraard is de begeleiding bij deze trajecten strikt vertrouwelijk.

Felix Merks

Felix Merks is oprichter en directeur van Result Mediation (2004). Felix is een ervaren mediator, trainer en adviseur bij complexe onderhandelingen. Hij is gespecialiseerd in zakelijke (aandeelhouders-)conflicten en conflicten tussen bedrijven en overheden. Als bestuurslid van stichting Nalatenschapsmediation richt hij zich daarnaast op het oplossen van conflicten in familiebedrijven. Hij is Master of Dispute Resolution (UvA) en is opgeleid tot trainer in onderhandelstrategie en vaardigheden aan Harvard Law School.

Kom in contact met Felix Merks, senior partner Result Mediation via 020-2050241

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons inplannen?

Heb je vragen over boardroom evaluations?

Laat jouw vraag achter en we nemen contact met je op.

  • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 205 02 39
  • Result Mediation mag contact met mij opnemen over producten en diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden.