Workshop Excellent Onderhandelen i.s.m. The School of Life

Ter gelegenheid van de Week van de mediation (weekvandemediation.nl) biedt Result Mediation u graag een Workshop Excellent Onderhandelen aan. U betaalt alleen 10,- inschrijfkosten.

Onderhandelen in mediation

Als mediators begeleiden wij dagelijks de meest uiteenlopende onderhandelingen. Wij zien het vaak goed gaan. En we zien het ook vaak fout gaan. We zien mensen boos weglopen van een onderhandeltafel en ze 3 maanden later en 50.000 euro verder weer terugkomen. We zien ze komen met het idee dat er helemaal niets mogelijk is en weggaan met een nieuwe toekomst.

Getting to yes

Het boek Excellent Onderhandelen werd in 1981 uitgebracht door de Harvard Negotiation Project onder de titel “Getting to Yes.” Het is nog steeds het standaardwerk op het gebied van onderhandelen. In dit boek werden 5 onderhandelprincipes gedefinieerd.

Workshop

Graag nemen we u mee in onze ervaringen en kennis. In 3 uur tijd krijgt u theorie en praktijk te horen en kunt u die oefenen. U zult uw volgende onderhandeling met meer vertrouwen ingaan en met een beter resultaat verlaten.

U kunt zich voor deze training inschrijven door middel van dit formulier.

inschrijven

Trainer/begeleider

Diederik Diercks en Leon Hoornweg, Result Mediation.

Diederik Diercks

Diederik Diercks is trainer in onderhandelen en mediationvaardigheden en mediator in arbeidsgeschillen en burenconflicten.

Hij heeft een achtergrond als arbeidsjurist. Diederik is een aantal jaar in Italië werkzaam geweest op het Nederlands Consulaat en als roeicoach. Binnen Result is hij als Directeur Bedrijfsvoering verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie. Diederik heeft gepubliceerd in het tijdschrift Conflicthantering en het tijdschrift Nederlandse Mediation.

Leon Hoornweg

Leon Hoornweg is mediator en jurist. Hij is gespecialiseerd in arbeidsmediation, zakelijke mediation en familiemediation. Daarnaast is Leon ook een begenadigd trainer. Met zijn ontspannen manier van zijn, kennis en heldere uitleg inspireert hij de mensen om zich heen. Hij is gedreven om mediation in Nederland naar een hoger plan te tillen.

Datum

woensdag 14 juni 2017

van 14:00 – 17:00 uur

Locatie

The School of Life Amsterdam

Frederiksplein 54

www.theschooloflife.com/amsterdam

Kosten

De inschrijfkosten zijn € 10,–

Aantal deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers is 80.

Programma

14:00 uur – 17:00 uur

inschrijven

U kunt zich voor deze training inschrijven door middel van dit formulier.

Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met Iris Ydema of Diederik Diercks via 020-2050239 of info@resultmediation.nl.

Agenda

Bekijk de volledige agenda van opleidingen, trainingen en andere events.