Voorbereiding live assessment2018-08-14T12:20:10+00:00

Voorbereiding live assessment

Oefenen in de rol van mediator

Ter voorbereiding op het live of video assessment bieden we de training Oefenen in de rol van mediator aan.
Met maximaal 3 deelnemers wordt er een dag intensief geoefend in de rol van mediator onder begeleiding van Dominique Nelissen of Felix Merks. Bij twee deelnemers zal er door Result Mediation een acteur worden ingezet. 

Uw trainers zijn

Felix Merks - Docent MfN Basisopleiding mediationmr. F.G.J.B. (Felix) Merks

Felix Merks is oprichter en directeur van Result Mediation, met ruim 1200 mediations per jaar de grootste aanbieder van mediation in Nederland. Felix is een ervaren mediator, trainer en adviseur bij complexe onderhandelingen. Hij is gespecialiseerd in zakelijke (aandeelhouders-) conflicten en conflicten tussen bedrijven en overheden.

Als bestuurslid van stichting Nalatenschapsmediation richt hij zich daarnaast op het oplossen van conflicten in familiebedrijven. Hij is Master of Dispute Resolution (UvA) en is opgeleid tot trainer in onderhandelstrategie en vaardigheden aan Harvard Law School. Voor de start van Result ADR in 2004 vervulde Felix diverse commerciële managementfuncties bij internationale bedrijven.

Bekijk LinkedIn

Dominique Nelissen - Docent MfN Basisopleiding mediationdrs. D.J.M. (Dominique) Nelissen

Dominique Nelissen studeerde arbeids- en organisatiepsychologie in Amsterdam en bestuurlijke informatiekunde in Tilburg. Tot 1999 werkte hij op het gebied van human resources binnen het bankbedrijf en binnen advocatuur, accountancy en management consultancy. Hij deed dat vanuit verschillende rollen: als organisatieadviseur en als HR-eindverantwoordelijke. In 1999 startte hij als zelfstandig adviseur, MfN Registermediator en trainer.

Als trainer is hij gespecialiseerd in samenwerken, onderhandelen en mediation. Als mediator is hij voornamelijk actief op de volgende gebieden: werkgever-werknemer, samenwerkingsproblemen waaronder maatschappen, en letselschadezaken. Als adviseur werkt hij op de gebieden HR en samenwerken en conflictmanagement en rekent grote professionals-organisaties tot zijn cliënten: advocaten, notarissen, fiscalisten, organisatieadviseurs en procesmanagers. Op het gebied van mediation publiceerde hij enkele keren.

Bekijk LinkedIn

 

Datum

In overleg

Aantal deelnemers

max. 3 minimaal 2

Trainers

Dominique Nelissen

Locatie

In nader overleg

Opleidingsduur

09:30-17:00 uur bij drie deelnemers

Taal

Nederlands

Kosten

€675,- excl. 21% btw  Koffie/thee en lunch gedurende de dag inbegrepen.

Inschrijven

Laat uw bericht en wij nemen contact met u op voor afstemming van de training.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris Ydema 020-2050239

Agenda

Bekijk de volledige agenda van opleidingen, trainingen en andere events.