Terugkomdag

Een keer per jaar organiseert Result Mediation een terugkomdag voor de oud-deelnemers van de opleiding Van Onderhandelen naar Mediation. Deze dag wordt gebruikt om de stof van de basisopleiding op te frissen en intensief mediations te oefenen. De deelnemers wisselen hun ervaringen uit.  Een vast agendapunt zijn capita selecta, onderwerpen waar deelnemers speciale aandacht voor vragen. Een terugkomdag beslaat twee dagdelen.

Ervaren trainers

Uw trainers zijn

mr. F.G.J.B. (Felix) Merks

Felix Merks is oprichter en directeur van Result Mediation, met ruim 1200 mediations per jaar de grootste aanbieder van mediation in Nederland. Felix is een ervaren mediator, trainer en adviseur bij complexe onderhandelingen. Hij is gespecialiseerd in zakelijke (aandeelhouders-) conflicten en conflicten tussen bedrijven en overheden. Als bestuurslid van stichting Nalatenschapsmediation richt hij zich daarnaast op het oplossen van conflicten in familiebedrijven. Hij is Master of Dispute Resolution (UvA) en is opgeleid tot trainer in onderhandelstrategie en vaardigheden aan Harvard Law School. Voor de start van Result ADR in 2004 vervulde Felix diverse commerciële managementfuncties bij internationale bedrijven.

dominique-nelissen-200drs. D.J.M. (Dominique) Nelissen

Dominique Nelissen studeerde arbeids- en organisatiepsychologie in Amsterdam en bestuurlijke informatiekunde in Tilburg. Tot 1999 werkte hij op het gebied van human resources binnen het bankbedrijf en binnen advocatuur, accountancy en management consultancy. Hij deed dat vanuit verschillende rollen: als organisatieadviseur en als HR-eindverantwoordelijke. In 1999 startte hij als zelfstandig adviseur, MfN Registermediator en trainer.

Als trainer is hij gespecialiseerd in samenwerken, onderhandelen en mediation. Als mediator is hij voornamelijk actief op de volgende gebieden: werkgever-werknemer, samenwerkingsproblemen waaronder maatschappen, en letselschadezaken. Als adviseur werkt hij op de gebieden HR en samenwerken en conflictmanagement en rekent grote professionals-organisaties tot zijn cliënten: advocaten, notarissen, fiscalisten, organisatieadviseurs en procesmanagers. Op het gebied van mediation publiceerde hij enkele keren.


Datum

De datum voor 2018 is nog niet bekend.

Aantal deelnemers

max. 12

Trainers

Dominique Nelissen en Felix Merks

Locatie

Utrecht

Opleidingsduur

09:30-17:30 uur

Taal

Nederlands

Kosten

€495,- excl. 21% btw  Lunch en koffie/thee gedurende de dag inbegrepen.

Accreditatie

6 PE punten

Programma

Tijden Programmaonderdeel
09:00-09:30 uur Ontvangst met koffie en thee
09:30-10:30 uur Kennismaking en inleiding, uitwisseling ervaringen en inventarisatie leerdoelen
10:00-11:00 uur Practicum/rollenspelen
11:00-11:15 uur Pauze
11:15 -12:30 uur Practicum/rollenspelen
12:30-13:30 uur Lunchpauze
13:30-15:00 uur Practicum/rollenspelen
15:00-15:15 uur Pauze
15:15-17:30 uur Practicum/rollenspelen Evaluatie, toetsen leerdoelen

U kunt zich inschrijven door het formulier te sturen o.v.v. uw naam en factuuradres.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris Ydema 020-2050239

Bekijk de volledige agenda van opleidingen, trainingen en andere events.