Mediation Proces Planner 

Wij breiden uit en zoeken een leuke collega die ons team wil versterken.

Vacature omschrijving

Mediation wordt steeds meer ingezet om conflicten tussen partijen op te lossen. Als grootste mediator van Nederland helpen wij meer dan 1.000 conflicten per jaar op te lossen. Wij doen dit door te zorgen voor de beste mediations, van begin tot eind, en wij zoeken iemand die enthousiast is om hier aan mee te werken. Als deel van het team van case managers wordt de begeleiding verzorgd van alles wat er om de mediation heen moet gebeuren: contact met de klant, het uitbrengen van de offerte, de bevestiging, het maken van de eerste afspraak, de bereikbaarheid, facturering en debiteurenbeheer.

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een energieke, contactgerichte en consciëntieuze medewerker(ster) om ons team te versterken (24 uur)

 Wie zoeken wij

Samen met 5 collega’s in Weesp ben je op ons nieuwe moderne en gezellige kantoor verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze klanten en mediators. Jij vindt het leuk om een aanvraag om te zetten in een opdracht. Je staat mensen in een conflict op een passende manier telefonisch te woord en begeleidt hen naar het mediationtraject. Jij kunt een mediationtraject verkopen en het traject zorgvuldig en nauwkeurig plannen, coördineren en administreren. Je haalt er voldoening uit om mensen uit een conflictsituatie naar een oplossing te helpen.

Je vindt het leuk in een informele en professionele omgeving te werken en mee te werken aan de verdere groei van jouw bedrijf.

Taakomschrijving

Het takenpakket bevat de volgende elementen

  • Telefonisch contact met klanten in een conflictsituatie
  • Offertes uitbrengen en verzilveren
  • Casemanagement (ondersteuning) arbeidsmediations
  • Veel telefonisch en schriftelijk contact met partijen in conflict

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van het Nederlands en het Engels

Wat wij bieden

  • 24 uur per week
  • € 1650,- bruto per maand (op basis van 24 uur)
  • Standplaats Weesp

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie voor 28 mei naar info@resultmediation.nl

Voor meer informatie bel 020-2050239.

Direct solliciteren? Stuur hier uw C.V. en motivatie.

Neem contact op met Result Mediation

Onze partners, bestuur en medewerkers.