Mediation in Amsterdam

Mediationbureau in Amsterdam

Bij Result Mediation werken veel mediators uit Amsterdam.  Result Mediation was voorheen dan ook gevestigd  in Amsterdam. Momenteel bevindt ons kantoor zich in Weesp, net onder Amsterdam. Nog steeds zijn onze mediators werkzaam in Amsterdam.

Mediation in Amsterdam

Vlak naast Amsterdam-Zuidoost voeren wij mediations uit in het kantoor van Result Mediation. Als landelijk opererend mediationkantoor hebben wij als uitgangspunt dat wij onze klanten de beste mediation ervaring willen bieden, waar u ook op zoek bent naar een mediator. Met ons kantoor in de omgeving van Amsterdam hebben wij nu drie unieke mediationkamers gecreëerd: De Glasl Room, de Leary Room en de Harvard Room.

Onze mediators in Amsterdam

Onze mediators in Amsterdam heten u welkom in onze vestiging in Weesp, pal naast station Weesp gelegen. Onze mediators in Amsterdam zijn allemaal MfN geregistreerd en bezitten specialistische mediationvaardigheden voor arbeidsmediations, zakelijke mediations, nalatenschapsmediations en echtscheidingsmediatons.

Mediators met ervaring

U heeft bij ons altijd een gedegen mediator in de buurt met veel ervaring. Niet voor niets wordt 91% van onze mediations succesvol afgerond binnen zes weken. Wilt u meer weten over onze werkwijze, bekijk hier dan ons verhaal. Bent u op zoek naar een mediator in Amsterdam of waar dan ook in Nederland neem dan contact met ons op.

Mediationdiensten

Result Mediation is niet voor niets marktleider in Nederland met meer dan 1200 mediations per jaar. Door onze landelijke dekking kunnen wij u overal voorzien van onze mediationdiensten.

Vind een gespecialiseerde zakelijke mediator

  • MfN gecertificeerde mediators

  • Al meer dan 20 jaar actief

  • Altijd een mediator in de buurt

  • 91% Slagingspercentage

Mediation in Amsterdam

Mediationkamers

Onze mediators in Amsterdam werken vanuit onze gloednieuwe mediationkamers. Wegens de verhuizing van Amsterdam naar Weesp hebben we de mogelijkheid gehad om de locatie van de mediations in een professionele omgeving uit te voeren.

Wij voeren onze mediations graag uit op een onafhankelijke locatie voor de verschillende partijen. Vandaar dat wij u uitnodigen op onze onafhankelijke locatie in Weesp. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op met Result Mediation

Vind een gespecialiseerde arbeidsmediator.

Vind een gespecialiseerde zakelijke mediator.

Vind een gespecialiseerde mediator voor privé conflicten.