91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding

ONLINE – juridische aspecten van de vaststellingsovereenkomst (4)

Online training over de juridische aspecten van de vaststellingsovereenkomst
online training voor mediatorsDe juridische kant van de exit-afspraken2 PE-punten (categorie 1A)

Wanneer partijen het eens zijn geworden, moeten de afspraken vastgelegd worden. Als mediator gebruik je waarschijnlijk je eigen template, al dan niet een afgeleide van het template van het UWV. Maar wat staat daar precies en waarom? En kan het ook anders? Wat doe je wanneer advocaten met alternatieve formuleringen komen? Of aanvullende artikelen waar een tegenreactie op komt?

In deze training wordt naar de juridische kant van de exit-afspraken gekeken. De standaard overwegingen worden doorgenomen en het waarom erachter besproken. Ook worden een aantal veel-voorkomende afwijkende bepalingen toegelicht.

Als mediator zul je hierna met meer vertrouwen het gesprek over de juridische uitwerking van de afspraken aan kunnen gaan. Je weet waarom bepaalde formuleringen worden gebruikt en kunt naar beide kanten de zin (of soms onzin) ervan uitleggen, in het belang van het komen tot overeenstemming.

Hulp nodig? Diederik Diercks

Schrijf je nu in!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vul nu het formulier in om uw plek te reserveren.
De training wordt online via Zoom gegeven.
Online training
Dag 1, 10 september 2020 09:30 – 11:30 uur

Uw trainers

Sanne Schreurs
Arbeidsmediator, Trainer
Bekijken

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Verdiepingsmodules

In bijna alle zakelijke mediations en arbeidsmediations komt er een moment dat er onderhandeld wordt. Partijen hebben met  jou naar hun relatie, emoties en belangen gekeken en er is meer of minder wederzijdse erkenning en begrip ontstaan. Nu wordt het concreet en moet er een oplossing op  papier komen.

Result Mediation biedt 4 online verdiepingsmodules over de onderhandel-mediation praktijk aan. De eerste twee de dans van de onderhandeling (module 1) en het mediatorsproposal (2) zijn algemeen, de laatste twee zijn op arbeidsmediation toegespitst:  elementen van de beëindigingsovereenkomst (3) en juridische aspecten van de vaststellingsovereenkomst (4).

In deze online modules van telkens twee uur komt het hele proces van de (exit-)onderhandeling en de vaststelling van het resultaat aan bod.

Opleidingsoverzicht

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.