91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons
string(0) "" bool(false)

Opleiding

Invloed op lastige cliënten

Volg de opleiding 'Invloed op lastige cliënten' bij Result Mediation.

Training ‘Invloed op lastige cliënten’

“Ik weet dat het geen constructief gesprek is, ik weet dat ze niet naar me luisteren, maar toch lukt het me niet om dat te doorbreken”. Een heel bekend gevoel dat iedereen in andere situaties wel eens heeft. Een werknemer in de slachtoffer-rol, verdrietig en passief, een werkgever in de slachtoffer-rol, boos en vijandig. Een werkgever die alles beter weet, een werknemer met een verborgen agenda. Hoe zorg je ervoor dat je je niet een doelloos gesprek in laat trekken en dat partijen jouw advies, hun re-integratie-verplichtingen, opvolgen.

Inhoud

In een training van een dag wordt gekeken naar de dynamiek die ervoor zorgt dat situaties zoals ze hierboven worden beschreven ontstaan. Wat gebeurt er met jou en hoe beïnvloed je dat. Wat is er aan de andere kant aan de hand en hoe verander je hun gedrag.

Moeilijke gesprekken

Een deel van de training is een verdieping van de training “Moeilijke gesprekken”. Er zal ruimte zijn om in rollenspellen te ervaren wat er in een moeilijk gesprek gebeurt en te oefenen hoe je je eigen gedrag hierop aanpast.

De kunst van het overtuigen

Je overtuigt iemand natuurlijk met feiten. Toch? En waarom luisteren ze dan niet? Robert Cialdini ontwikkelde een aantal “principles of influence”. Aan de hand van deze principes worden praktijksituaties bekeken en geoefend. Ook hier zal iedereen in rollenspellen kunnen oefenen.

Schrijf je direct in!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vul nu het formulier in om uw plek te reserveren.
Maximaal 15 deelnemers beschikbaar

De startdatum van deze opleiding is nog niet bekend.

Uw trainers

Diederik Diercks
Arbeidsmediator, Directie, Trainer, Zakelijke mediator
Bekijken

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Opleidingsoverzicht

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.