91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding

ONLINE – het Mediatorsproposal (2)

online training over de regels van het mediatorsproposal
online training voor mediators50,- excl. btw2 PE-punten (categorie 1A)

Het Mediatorsproposal (online training voor mediators)

Soms lukt het nét niet. De tandarts biedt € 6.250. De assistente vraagt € 7.000. De werkgever biedt € 26.000. De werknemer vraagt € 35.000. De aannemer biedt € 50.000, de onderaannemer vraagt € 80.000. Er is al een paar uur onderhandeld, maar er wordt niet meer bewogen. In zulke gevallen kan de mediator een mediatorsproposal doen. Wanneer de mediator het gevoel heeft dat beide partijen heel graag tot overeenstemming willen komen, maar om wat voor reden dan ook niet verder bewegen.

In deze online training behandelt Diederik Diercks met u de regels van het mediatorsproposal. Wanneer kan je het inzetten en wat zijn de voorwaarden. Waaraan moet het voorstel voldoen. En waarom werkte het met een Mediator’s Proposal wel, terwijl het dezelfde mensen met dezelfde informatie zelf het niet lukte.

Online training via Zoom waarbij de trainer de deelnemers ook laat oefenen in breakout rooms.

Hulp nodig? Diederik Diercks

Schrijf je nu in!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vul nu het formulier in om uw plek te reserveren.
De training wordt online via Zoom gegeven.
Online training
Dag 1, 20 augustus 2020 09:30 – 11:30 uur

Uw trainers

Diederik Diercks
Arbeidsmediator, Directie, Trainer, Zakelijke mediator
Bekijken

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Verdiepingsmodules

In bijna alle zakelijke mediations en arbeidsmediations komt er een moment dat er onderhandeld wordt. Partijen hebben met  jou naar hun relatie, emoties en belangen gekeken en er is meer of minder wederzijdse erkenning en begrip ontstaan. Nu wordt het concreet en moet er een oplossing op  papier komen.

Result Mediation biedt 4 online verdiepingsmodules over de onderhandel-mediation praktijk aan. De eerste twee de dans van de onderhandeling (module 1) en het mediatorsproposal (2) zijn algemeen, de laatste twee zijn op arbeidsmediation toegespitst:  elementen van de beëindigingsovereenkomst (3) en juridische aspecten van de vaststellingsovereenkomst (4).

In deze online modules van telkens twee uur komt het hele proces van de (exit-)onderhandeling en de vaststelling van het resultaat aan bod.

Opleidingsoverzicht

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.