91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding

Exit onderhandeling in mediation

Volg de opleiding 'Exit onderhandeling in mediation' bij Result Mediation.

Exit onderhandeling in mediation

50% van de arbeidsmediations resulteert in een beëindiging van het dienstverband. In goed overleg, met wederzijds goedvinden. Maar voordat partijen overeenstemming bereiken, wordt er onderhandeld. Die onderhandeling kan een half uur duren, maar ook 3 weken. Hij kan prettig verlopen, of stroef. Als mediator ben je hier van grote invloed op. Hoe hou je partijen aan tafel? Hoe gaan je om met adviseurs en achterban? Wanneer betrek je ze? Hoe ga je om met ingewikkelde juridische vraagstukken?

In deze Result Series Masterclass verdiep je je kennis en vaardigheden als arbeidsmediator. Je leert de dans van de onderhandeling kennen. Je herkent verschillende types onderhandelaars. Je gaat pendelen oefenen. Je leert een mediatorsproposal doen.

Deze training wordt gegeven door de mediators en trainers van Result Mediation. Result Mediation doet 1200 arbeidsmediations per jaar, dus dat zijn 600 exit-onderhandelingen. Als u meer vertrouwen wilt krijgen in dat proces, schrijft u zich dan in.

Schrijf u alvast in!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vul nu het formulier in om uw plek te reserveren.
Blijf op de hoogte over deze opleiding.

Data van deze opleiding wordt nader bekend gemaakt.

Uw trainers

Diederik Diercks
Arbeidsmediator, Directie, Trainer, Zakelijke mediator
Bekijken

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Opleidingsoverzicht

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.