91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding

ONLINE – elementen van de beëindigings-overeenkomst (3)

Online training over de elementen van de beëindigingsovereenkomst.
online training voor mediators50,- excl. btw2 PE-punten (categorie 1A)

Wanneer partijen in een arbeidsmediation besluiten niet meer samen verder te gaan, volgt er een onderhandeling over de voorwaarden waaronder zij de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden zullen beëindigen. Als mediator begeleid je dit proces en vind je jezelf vaak op het snijvlak tussen proces en inhoud. Jij hebt ervaring in deze situaties, partijen niet (altijd). Hoe jij je opstelt en hoe jij hen stuurt, beïnvloedt de slagingskans van de onderhandeling.

Welke elementen komen aan bod bij een exit-onderhandeling in een arbeidsmediation? Waar moet je als mediator aan denken? Welke inhoudelijke verantwoordelijkheid heb je? Hoe breng je onderwerpen in wanneer partijen dat niet doen? Waar stuur je op? Wat doe je met de herstel melding?

In deze training worden de onderwerpen die horen bij een exit-onderhandeling en de praktische invulling daarvan besproken. Je krijgt als mediator een beter overzicht over de opties. Je wordt je meer bewust van de opties die je hebt in de proces-sturing.

Hulp nodig? Diederik Diercks

Schrijf je nu in!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vul nu het formulier in om uw plek te reserveren.
De training wordt online via Zoom gegeven.
Online trainingen
Dag 1, 27 augustus 2020 09:30 – 11:30 uur

Uw trainers

Sanne Schreurs
Arbeidsmediator, Trainer
Bekijken

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Verdiepingsmodules

In bijna alle zakelijke mediations en arbeidsmediations komt er een moment dat er onderhandeld wordt. Partijen hebben met  jou naar hun relatie, emoties en belangen gekeken en er is meer of minder wederzijdse erkenning en begrip ontstaan. Nu wordt het concreet en moet er een oplossing op  papier komen.

Result Mediation biedt 4 online verdiepingsmodules over de onderhandel-mediation praktijk aan. De eerste twee de dans van de onderhandeling (module 1) en het mediatorsproposal (2) zijn algemeen, de laatste twee zijn op arbeidsmediation toegespitst:  elementen van de beëindigingsovereenkomst (3) en juridische aspecten van de vaststellingsovereenkomst (4).

In deze online modules van telkens twee uur komt het hele proces van de (exit-)onderhandeling en de vaststelling van het resultaat aan bod.

Opleidingsoverzicht

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.