91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Opleiding

ONLINE – de dans van de onderhandeling (1)

Online training over het begeleiden van de onderhandeling in een (exit)-mediation
online training voor mediatorsPraktische do's and don'ts 2 PE-punten (categorie 1A)

De dans van de onderhandeling: het begeleiden van een exit-onderhandeling in mediation

De theorie is mooi. Als Harvard onderhandelaar weten we het allemaal: scheidt mensen van problemen, focus op belangen, genereer opties en dan gaat het vanzelf goed. De praktijk is weerbarstig. Partijen blijven hangen in emoties, op elk punt komt weerstand, lose-lose ligt telkens op de loer.

Welke mindset helpt een mediator in een (exit)onderhandeling? Hoe benader je een onderhandeling op de meest effectieve manier? Wat doe je als het vastloopt en hoe komt het eigenlijk?

In de dans van de onderhandeling krijgt u als mediator handvatten. Praktische tips, do’s and don’ts, een framework en uitwisseling met collega’s. Hierna is het makkelijker om partijen te begeleiden in hun onderhandeling, boven de dynamiek te blijven staan en te sturen op gedrag, terwijl het over de euro’s gaat.

Online training via Zoom waarbij de trainer de deelnemers ook laat oefenen in breakout rooms.

Hulp nodig? Diederik Diercks

Schrijf u nu in!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vul nu het formulier in om uw plek te reserveren.
De training wordt online via Zoom gegeven.
Online training
Dag 1, 02 juli 2020 09:30 – 11:30 uur

Uw trainers

Diederik Diercks
Arbeidsmediator, Directie, Trainer, Zakelijke mediator
Bekijken

Interesse in deze opleiding?

Schrijf je vandaag nog in om jezelf van een plek te verzekeren.

Verdiepingsmodules

In bijna alle zakelijke mediations en arbeidsmediations komt er een moment dat er onderhandeld wordt. Partijen hebben met  jou naar hun relatie, emoties en belangen gekeken en er is meer of minder wederzijdse erkenning en begrip ontstaan. Nu wordt het concreet en moet er een oplossing op  papier komen.

Result Mediation biedt 4 online verdiepingsmodules over de onderhandel-mediation praktijk aan. De eerste twee de dans van de onderhandeling (module 1) en  het mediatorsproposal (2) zijn algemeen, de laatste twee zijn op arbeidsmediation toegespitst:  elementen van de beëindigingsovereenkomst (3) en juridische aspecten van de vaststellingsovereenkomst (4).

In deze online modules van telkens twee uur komt het hele proces van de (exit-)onderhandeling en de vaststelling van het resultaat aan bod.

Opleidingsoverzicht

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.