One Day Mediation

Snel naar een gezamenlijke oplossing

In een ochtend of een middag een gezamenlijke oplossing bereiken of in ieder geval het begin ervan. Snel en effectief. Dat is de essentie van One day mediation. Het grote voordeel ervan is dat alle betrokkenen precies weten waar ze aan beginnen, overzien hoe lang het traject duurt en worden aangespoord om naar een oplossing te zoeken. Ook de kosten (vaste prijs) zijn vooraf duidelijk.

Voor alle vormen van mediation

De One day mediation kan voor alle vormen van mediation worden toegepast, bijvoorbeeld bij een burengeschil of een arbeidsconflict. De afspraak wordt gemaakt met partijen of een verwijzer. Een goede voorbereiding is essentieel voor de slagingskans van de gezamenlijke bijeenkomst. De mediator inventariseert vooraf en plant, wanneer de informatie compleet is, de bijeenkomst.

Neem voor meer informatie en overleg contact op met Felix Merks:

020-2050241

One Day Mediation wordt uitgevoerd door een van onze arbeidsmediators.

Bekijk hier een praktijkvoorbeeld van One Day Mediation.

Lees meer over de werkwijze van One Day Mediation.

mr. F.G.J.B. Merks

Felix Merks is oprichter en algemeen directeur van Result ADR B.V. en de Result ADR Groep (2003), thans de grootste in alternatieve geschiloplossing in Nederland. De heer Merks is een ervaren conflictbemiddelaar. Hij is Master in Dispute Resolution (Universiteit van Amsterdam, cum laude) en volgde een opleiding tot trainer in onderhandelvaardigheden aan de Harvard Law School. De heer Merks is tevens trainer en adviseur bij gecompliceerde onderhandelingen. Hij staat bekend om zijn positieve insteek en zijn inzet om partijen te helpen acceptabele oplossingen te bereiken.