Moeilijke gesprekken

Vanuit een brede praktijkervaring en kennis van wetenschappelijk onderzoek geeft het Result Mediation Opleidingsinstituut de training ‘Moeilijke gesprekken’.

Niet luisteren

Waarschijnlijk kent u het wel, die gesprekken die niet lopen. Uw gesprekspartner lijkt te weigeren te luisteren en uw punt te begrijpen. U heeft inmiddels tien keer uitgelegd hoe het zit en begint er genoeg van te krijgen.

Conflictdynamiek

Of u nu zelf partij bent in een conflict of als professional dienstverlenend optreedt, u kunt zichzelf in de bovenstaande situatie terugvinden. Als uw gesprekspartner niet begrijpt wat redelijk of wettelijk is, zal de situatie verder escaleren, wat voor iedereen een minder wenselijke situatie oplevert.

Training

Het Result Mediation Opleidingsinstituut geeft de training moeilijke gesprekken. Hierin wordt aan de ene kant gekeken naar de verklaring voor deze situaties en aan de andere kant geoefend met gesprekstechnieken om de situatie te doorbreken.

Format

De training kan gegeven worden in een module van één uur, drie uur of één dag. In overleg kan aan de training een inhoudelijke module gekoppeld worden waarin specifiek wordt gekeken naar moeilijke gesprekken in de context van re-integratie en de arbeidsrelatie.

Data

Op aanvraag

Aantal deelnemers

Variabel

Locatie

Nader in te vullen

Opleidingsduur

Er zijn modules mogelijk van één uur, drie uur, of één dag.

Taal

Nederlands

Kosten

Nader in te vullen

Punten

Nader in te vullen

Neem voor meer informatie en overleg contact op met Diederik Diercks of Monique van Dongen via 020-2050239 of laat uw bericht achter in het formulier.

Bekijk de volledige agenda van opleidingen, trainingen en andere events.