91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Lia Laupman

Lia Laupman

Arbeidsmediator

Lia Laupman, kijkt naar de toekomst

  • Integer
  • Resultaatgericht
  • Respectvol

Lia Laupman is een zeer ervaren, bevlogen MfN-registermediator en Rechtbankmediator. Zij is sinds 2005 betrokken bij Result Mediation. Mede door haar ruime ervaring is Lia tevens reviewer bij de SKM (Stichting Kwaliteit Mediators), waar zij collega mediators toetst en waar nodig adviseert. Hiernaast is zij geregistreerd ZKM-coach en aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Verder heeft Lia ruime bestuurs- en leidinggevende ervaring en een achtergrond als jurist. Zij doet voornamelijk mediations op het gebied van zakelijke en arbeidsconflicten, voor zowel profit als non-profit en zowel grote als kleine organisaties. 

Hulp nodig?

Lia Laupman

Lia Laupman aan het woord

Mediation maakt het mogelijk om mensen in conflictsituaties weer in beweging te krijgen. Beweging bewerkstelligen ten behoeve van een nieuw evenwicht, vormt de rode draad van mediation. Het doel van mediation is dat partijen een oplossing vinden waar beiden zo tevreden mogelijk mee zijn. Op die manier kan er weer naar de toekomst gekeken worden. 

Partijen aan tafel zijn voor mij weliswaar niet gelijk, maar wel gelijkwaardig. Ieder mens heeft het recht op gelijke kansen en de mogelijkheid om in beweging te komen. Met een professionele, rustige houding ga ik samen met partijen aan de slag om zorgvuldig en op een daadkrachtige manier tot resultaten te komen. Aandachtige en persoonlijke begeleiding staan hierin centraal, zonder de zakelijke context uit het oog te verliezen. 

Mijn stijl is te omschrijven als doelgericht, positief en zorgvuldig. Ik confronteer de mensen die bij mij aan tafel komen waar nodig en hanteer een resultaatgerichte aanpak. Door mijn respectvolle en geduldige benadering komen mensen weer in beweging, juist daar waar dat nodig is. 

Beweging bewerkstelligen ten behoeve van een nieuw evenwicht vormt de rode draad van mediation. Lia Laupman

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nelly van den Herik

Arbeidsmediator

Bekijken

Marjanne van Loon

Arbeidsmediator

Bekijken