91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Karin Hermelink

Karin Hermelink

Arbeidsmediator

Karin Hermelink, arbeidsmediator

  • Goed in het oplossen van arbeidsvraagstukken
  • Informeel en vriendelijk 
  • Duidelijk en kordaat

Karin Hermelink is een bevlogen mediator, deskundig bedrijfsmaatschappelijk werker en vertrouwenspersoon. Zij is gespecialiseerd in arbeidsmediation en zet zich sinds 1982 in voor mensen die in alle opzichten vastlopen in hun werk. In 2000 richtte zij De Zaak Hermelink op in Gouda en heeft inmiddels een mooi team van gekwalificeerde professionals opgebouwd. Karin heeft jarenlange ervaring met arbeidsvraagstukken in uiteenlopende organisaties en weet een goede mix van menselijkheid en zakelijkheid in te zetten in haar mediations. Ook verzorgt en coördineert zij bedrijfsmaatschappelijk werk in een aantal ziekenhuizen en diverse andere organisaties.

Hulp nodig?

Karin Hermelink

Karin Hermelink aan het woord

Conflicten komen overal voor. Jij zult bij jouw besluit om met iemand samen te werken vast niet hebben afgesproken om meningsverschillen of onenigheid te krijgen. Helaas kan het dan toch gebeuren. In iedere situatie waarin mensen samenwerken bestaat het risico dat men afdwaalt van de oorspronkelijke bedoelingen en mooie plannen. Soms krijgen werkgevers en werknemers zelfs het gevoel lijnrecht tegenover elkaar te staan. 

Een verstoorde verhouding tussen werkgever en werknemer door een arbeidsgeschil is slecht voor beide partijen en indirect ook voor de hele organisatie. Het is dus zaak niet alleen het conflict op te lossen, maar daarna ook weer met elkaar overweg te kunnen. Ik geloof dat je dit met mediation kunt bewerkstelligen. Het is mijn werk als mediator om verdere escalatie tussen partijen die lijnrecht tegenover elkaar staan te voorkomen en samen tot een oplossing te komen waar beide partijen tevreden mee zijn en achter kunnen staan. 

Op informele, directe maar vriendelijke wijze begeleid ik partijen tijdens de onderhandelingen om tot een oplossing te komen. Ik houd het hoofd koel en zorg er ervoor dat de gesprekken constructief blijven. Daarmee wordt het mogelijk een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt en die vanuit henzelf wordt aangedragen. Zo’n oplossing wordt eerder geaccepteerd en nageleefd. Als er meerdere kwesties zijn die met elkaar in verband staan, pakken we die tijdens een mediation allemaal aan. 

Ervaringen & specialisaties

Heeft ruim 25 jaar ervaring in allerlei soorten situaties die de samenwerking betreffen.

In iedere situatie waarin mensen samenwerken bestaat het risico dat men afdwaalt van de oorspronkelijke bedoelingen en mooie plannen. Karin Hermelink

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nelly van den Herik

Arbeidsmediator

Bekijken

Marjanne van Loon

Arbeidsmediator

Bekijken