91% slagingspercentage
87% klanttevredenheid
100% inzet van ons
Elena Jacz

Elena Jacz

ArbeidsmediatorZakelijke Mediator

Elena Jacz, arbeids-en zakelijk mediator

• Empathisch en verbindend
• Betrokken en oplossingsgericht
• Oog voor het juridisch kader

Elena Jacz is een ervaren mediator in arbeids- en zakelijke kwesties. Voordat zij zich bij Result heeft aangesloten werkte zij ruim 15 jaar als arbeidsrechtadvocaat. Vanaf 2019 legt zij zich voornamelijk
toe op mediation. Doordat zij als advocaat zowel werkgevers als werknemers in uiteenlopende kwesties heeft bijgestaan is zij bekend met de verschillende belangen die bij partijen kunnen spelen. Dit maakt dat
zij snel inzicht weet te krijgen in de situatie en partijen door middel van een gestructureerd proces kan begeleiden naar een duurzame oplossing. Elena is inzetbaar voor zowel Nederlands- als Engelstalige mediations.

Hulp nodig?

Elena Jacz

Elena Jacz aan het woord

Iedereen heeft wel eens met spanningen of conflicten te maken. Het tijdig voeren van een goed gesprek kan in dat geval positief werken en de relatie tussen partijen versterken. Als het gesprek niet tijdig wordt gevoerd, kan er onbegrip ontstaan. Het gevaar is dat partijen hun eigen waarheid creëren van waaruit aannames worden gedaan over de ander. Dan is het moeilijk zelfstandig tot een oplossing te komen. Deze situatie kan zeer ingrijpend zijn en leiden tot negativiteit voor partijen zelf, maar ook voor de organisatie waarin zij werkzaam zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat mediation in deze gevallen goed uitkomst kan bieden. Met de juiste begeleiding voelen partijen zich gehoord en kunnen de belangen boven tafel komen. Daarmee kan een voor alle partijen passende oplossing worden bereikt.

Mijn aanpak is betrokken, pragmatisch en oplossingsgericht. Ik vind het belangrijk dat partijen in mediation bereid zijn naar elkaar te luisteren en zich actief willen inzetten om een oplossing te bereiken. Door gericht vragen te stellen en goed te luisteren zonder te oordelen, geef ik partijen de ruimte hun verhaal te doen. Van partijen krijg ik terug dat zij zich door mijn benadering snel veilig en gehoord voelen. Dit maakt het voor hen mogelijk om vrijuit en open met elkaar te spreken en creatief naar oplossingen te zoeken. Bij het onderzoeken van de oplossingen houd ik uiteraard de juridische context in het oog. Het geeft mij veel voldoening als partijen aan het einde van de mediation een duurzame oplossing hebben bereikt en weer positief naar de toekomst kunnen kijken.

Onze mensen

Rob Zonneveld

Arbeidsmediator

Bekijken

Paul Smeele

Arbeidsmediator, Mediators in International Organisations, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, Zakelijke Mediator

Bekijken

Nelly van den Herik

Arbeidsmediator

Bekijken

Marjanne van Loon

Arbeidsmediator

Bekijken