Willem Hulshof

Arbeidsmediator, gevestigd te Assen

Klanten over Willem:

“Aimabele, correcte, prettige gesprekspartner. Toegankelijk/laagdrempelig. Ben zeer tevreden.”

“Willem vond ik een heel prettige rustige man. Hij gaf me een goed en veilig gevoel.”

Willem Hulshof is arbeidsmediator en een ervaren conflict- en klachtbegeleider. Hij is sociaal-agogisch (Sociale Academie) en post-HBO (Management & Leidinggeven) opgeleid. Hij heeft op strategisch en tactisch niveau managementfuncties vervuld en gewerkt als senior adviseur. Willem heeft bestuurservaring in de sport, de zorg- en de welzijnssector, de cultuur en het onderwijs en hij heeft ervaring met medezeggenschap (ondernemingsraad). Willem werkt ook als extern vertrouwenspersoon PSA en klachtenfunctionaris. Hij biedt een deskundig adres voor professionele hulp bij het vertrouwelijk oplossen van wat iemand dwars zit of wat mensen verdeeld houdt. Rode draad in zijn leven is dat Willem een toestand wil waarin mensen het leven en het werk (weer) aankunnen.

“Ik werk in mijn mediations vanuit de bereidheid van mensen samen een uitweg te vinden uit hun situatie. Het geeft me voldoening om dat wat tussen mensen vast is komen te zitten in beweging te brengen: door een ander gesprek te bevorderen. Ik help bij het vinden van een antwoord op de vraag ‘Blijven of Scheiden?’ en het doorpraten over een nieuwe toekomst. Ik heb oog en oor voor belangen en vind onpartijdigheid belangrijk. Met focus op mogelijkheden en aandacht voor de emotionele aspecten. Ik vind het belangrijk dat verbetering of herstel van een verstoorde verhouding of stroef lopende samenwerking serieus wordt besproken. Als de verdeeldheid te groot is, zit er kracht in de beslissing om uit elkaar te gaan. Ik ben ook daarbij behulpzaam: om regelingen te treffen en afspraken te maken over de gevolgen ervan. Ik haal voldoening uit dat wat (in de relatie) tussen mensen vast is komen te zitten in beweging te brengen. Het gaat om de toekomst.”