Rob de Veen

Arbeidsmediator, gevestigd te Zeist

Klanten over Rob:

“Zakelijk en professioneel.”

“Zeer prettig, professioneel en duidelijk. Voelde mij zeer op mijn gemak! De mediation waar ik tegenop zag bleek mede dankzij de mediator geen gigantische berg maar een stap naar de oplossing!”

Rob de Veen is gespecialiseerd in arbeidsmediation. Rob heeft uitgebreide ervaring in het verzuim- reïntegratie- en arbeidsrecht. Rob is sinds 2009 verbonden aan Result Mediation als bemiddelaar en mediator. Door zijn ervaring als casemanager in verzuimdossiers kan hij in mediation partijen helpen bij het maken van geïnformeerde keuzes.

“Voor de meeste verschillen van inzicht of conflicten tussen personen, bedrijven of instanties bestaat een goede oplossing die voor beide acceptabel is. Maar vaak zijn de verschillen van inzicht of het conflict al zo hoog opgelopen, dat men die oplossing niet meer kan zien. Mediation kan dat veranderen. Met mediation lost ú het probleem op, samen met de persoon, het bedrijf of de instantie waarmee u het conflict heeft. Een mediator kan u daarbij helpen. Als onafhankelijke bemiddelaar, mediator, breng ik de communicatie weer opgang, begeleid de gesprekken en bewaak het proces. Zo help ik partijen bij het vinden van een praktische oplossing voor de ontstane situatie.”