Rob Zonneveld

Buren, gevestigd in Heemstede

Rob is sinds augustus 2000 als registermediator ingeschreven bij het MFN en is sindsdien ook werkzaam voor Result Mediation. Rob is vele jaren werkzaam geweest als HRM manager bij diverse grote bedrijven. Ook in deze rol kreeg Rob al veelvuldig te maken met conflicten in met name onderlinge relaties en het oplossen ervan. Vanuit deze ervaring heeft Rob veel kennis en ervaring opgedaan, wat hem zeer van pas kan komen in zijn rol als mediator op meerdere gebieden.

“Veel partijen waarderen een mediator die actief en samen met hen meedenkt in het oplossen van het conflict. Zo sta ik dan ook in het mediationproces. Ik zie mijn rol vooral als actief sturend door de verschillende fasen van het mediationtraject. Mijn doel is altijd om partijen, met respect voor elkaar, naar een langdurige en structurele oplossing te begeleiden. En wat de oplossing wordt, is natuurlijk aan partijen zelf. Enkele kernwoorden zoals veel partijen over mij aangeven zijn; Een rustige, nette en kundige gesprekspartner, aan wie ik de problemen kan voorleggen en die mij het gevoel geeft dat er naar mij geluisterd wordt.”