Nicolaas van Everdingen

Arbeidsmediator, gevestigd te Rotterdam en Middelburg

Klanten over Nicolaas:

“Vakbekwaam en luisterend oor voor beide partijen.”

“In één gesprek werd het conflict opgelost, dus heel veel contact is er niet geweest, maar ik ben zeer tevreden over de mediator.”

Nicolaas van Everdingen is Mediator sinds 1996. Hij is daarnaast ook advocaat met specialisatie arbeidsrecht. Nicolaas is sinds 2009 verbonden aan Result  als arbeidsmediator en bemiddelaar. Hij heeft ruime ervaring bij re-integratie van werknemers en is op grond van zijn juridische achtergrond goed op de hoogte van de bestaande wet- en regelgeving bij exit-trajecten. Nicolaas heeft sinds 1994 ruime bestuurlijke ervaring bij een landelijk middelgroot advocatenkantoor en sinds 2000 ruime ervaring in toezichthoudende functies bij zorginstellingen en een woningbouwcorporatie. Als mediator is hij opgetreden in conflicten op management- en directieniveau, vennootschappen, maatschappen en aandeelhouders. Tevens is hij lid van een beroepstuchtcollege.

“Naast mediator ben ik ook advocaat. Soms spelen er dingen in bedrijven en organisaties die tot (beginnende) conflicten kunnen leiden. Mediation kan goed worden ingezet voor situaties die vastgelopen zijn of dreigen te geraken. Daarbij heb ik als mediator een onpartijdige rol. Door bepaalde technieken toe te passen en vragen te stellen, ondersteun ik de partijen in dat proces. Mijn specialisatie in arbeidszaken leidt veelal tot een oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn.”