Lia Laupman

Arbeidsmediator, gevestigd te Druten

Klanten over Lia:

“Professioneel, begripvol voor alle partijen, luisterend, rustig!”

“Wij hebben Lia ervaren als een mediator die op een rustige manier communiceert en veelvuldig gebruik maakt van de ‘luisteren, samenvatten en doorvragen’ vorm.”

Lia Laupman is een bevlogen en zeer ervaren MfN-registermediator en Rechtbankmediator. Hiernaast is zij onder meer nog reviewer bij de Mediatorsfederatie Nederland. Lia is sinds 2005 betrokken bij Result, zij heeft een achtergrond als jurist en zij is een ervaren coach. Verder heeft zij een ruime bestuurservaring en leidinggevende ervaring. Zij mediate voornamelijk op het gebied van zakelijke conflicten en arbeidsconflicten. Zij werkt voor zowel profit als non profit organisaties en voor grote organisaties als ook voor bedrijven in het MKB. Bovendien werkt zij graag en goed op elk niveau in de organisatie.

“Partijen aan tafel zijn voor mij weliswaar niet gelijk, maar wel absoluut gelijkwaardig. Ieder mens heeft het recht op kansen en de mogelijkheid om in beweging te komen. Vanuit een professionele houding ga ik samen met partijen aan de slag. Ik zet mij, samen met hen, in om zorgvuldig en op een daadkrachtige manier tot resultaten te komen. Beweging brengen, zodat een nieuw evenwicht kan ontstaan, vormt de rode draad. Aandacht en (persoonlijke) begeleiding staan hierin centraal, zonder de zakelijke context uit het oog te verliezen. Het doel van mediation is dat u een oplossing vindt waar u beiden zo tevreden mogelijk over bent.”