Karin Hermelink

Arbeidsmediator, gevestigd te Gouda

Klanten over Karin:

“Karin Hermelink had duidelijk de leiding in het gesprek en stuurde goed aan op een oplossing. Ze was zeer doelgericht.”

“Aardige vrouw die probeerde je op je gemak te stellen, wist de vinger op de zere plek te leggen, was duidelijk en kordaat.”

Karin Hermelink is gespecialiseerd in arbeidsmediation. Zij is een bevlogen mediator en deskundig bedrijfsmaatschappelijk werkende. Karin heeft jarenlange ervaring met arbeidsvraagstukken in uiteenlopende soorten van organisaties. Karin weet in haar werk een goede mix neer te zetten van menselijkheid en zakelijkheid.

“Bij uw besluit om samen te werken hebt u vast niet afgesproken dat u een meningsverschil zou krijgen, er een conflict of onenigheid met collega’s of misschien ziekteverzuim zouden ontstaan. Maar toch kan dat gebeuren. In iedere situatie waarin mensen samenwerken bestaat het risico dat men afdwaalt van de oorspronkelijk goede bedoelingen en mooie plannen. Soms krijgen werkgevers en werknemers zelfs het idee lijnrecht tegenover elkaar te staan. Het is mijn werk om verdere escalatie te voorkomen en samen met u een oplossing te vinden waar u zelf tevreden mee bent en waar u en de ander achter kunnen staan. De manier waarop? Informeel, direct en vriendelijk. Ik heet u van harte welkom in Gouda.”