Mediation & conflictmanagement

Mediation & conflictmanagement

Result Mediation richt zich op de oplossing. Bij (zakelijke) mediation & conflictmanagement hebben we een brede ervaring met zaken als aandeelhoudersconflicten, onrust met de OR, conflicten in consortia, samenwerkingsproblemen in de maatschap, verzekeringszaken, fusies en overnames. Situaties die zo gecompliceerd zijn dat er geen eenvoudige oplossing is.

Onderhandelbegeleiding, mediation en arbitrage

Onze specialisten lossen conflicten op met behulp van onderhandelbegeleiding, mediation en arbitrage. Zij zorgen ervoor dat die oplossing wél gevonden wordt. Met hun brede ervaring, ondersteund door Harvard Negotiation en Legal Mediation, vinden zij oplossingen die advocaten niet zien en die de risico’s en legal fees zoveel mogelijk beperken.

Contact

Neemt u contact op met Felix Merks, senior partner Result Mediation, om te bespreken wat in uw situatie de beste optie is.

Conflict preventie

Conflicten zijn lang niet altijd zichtbaar en kunnen vooral in de top van een organisatie ernstige vormen aannemen.
Bekijk hier alles over conflict preventie

Mediation

Result Mediation is het grootste kantoor op het gebied van arbeidsmediation in Nederland. Onze 35 mediators zijn door het hele land gevestigd en hebben in de afgelopen jaren ruim 10.000 mediations begeleid.
Bekijk hier alles over mediation

Arbitrage

Arbitrage blijkt een bijzonder effectief instrument om tot een beslissing te komen in juridische conflicten. Result ADR biedt sinds 2006 arbitrage aan onder leiding van ervaren en deskundige arbiters volgens het eigen beproefd Arbitragereglement.
Bekijk hier alles over arbitrage

Contact

Neem contact op met Felix Merks, senior partner Result Mediation.

020-2050241

mr. F.G.J.B. Merks

zakelijk, buren, nalatenschap