91% slagingspercentage
100% klanttevredenheid
100% inzet van ons

Kennismaken met Leon Hoornweg

Kennismaken met Leon Hoornweg Het is geweldig om deel uit te mogen maken van het Result Mediation team. Behalve de vakkennis die [...]

Kennismaken met Leon Hoornweg

Het is geweldig om deel uit te mogen maken van het Result Mediation team. Behalve de vakkennis die binnen dit team bestaat, valt mij de oprechte interesse in zowel anderen als in het beroep mediation op.

Mediation is een sterk gestructureerd proces met drie hoofdfasen; relatie, zakelijk en juridisch. Het streven is om in deze fasen beweging te krijgen. Om tot beweging te komen, dienen deelnemers eerst het gevoel te hebben dat zij door de ander(en) begrepen worden. Mijn rol is dat de deelnemers bij de kern blijven zodat zij de hiermee gepaard gaande gevoelens en behoeften van elkaar inzien. Met begrip ontstaat de ruimte om naar elkaars belangen te kijken en vandaar uit tot een duurzame, door beide partijen gedragen, oplossing te komen. Met andere woorden een oplossing waar je over 10 jaar nog steeds achter staat.

Het is heel gewoon dat het niet lukt om samen tot een oplossing te komen maar wel met een neutrale derde. Daarom maak ik veel verschillende mensen en situaties mee en is mijn beroep zo boeiend. Met enthousiasme en humor probeer ik een zodanige werksfeer te bewerkstelligen dat vlot de voor allen juiste oplossing op tafel komt.

Tijd om in contact te komen

Met professionele mediation lossen wij meer dan 90% van de conflicten op. Snel en tot tevredenheid van beide partijen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikservaring. Ga hiermee akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.